Użytkownik nastka8 dnia 29 October 2011 - 15:52 napisał
mi się takie rozwiązanie bardzo podoba, to na pewno dużo wygodniejsze dla mamusi a wiadomo życie sobie trzeba ułatwiać

dużo teraz jest fajnych rozwiązań, ja np. widziałam ostatnio w sklepie Zebra z artykułami dla dzieci ( w Warszawie jest taki, na ulicy Bodycha) widziałam takie specjalne poduszki do karmienia, też nie wiedziałam że takie są, bardzo fajny pomysł.
akurat co do poduszek, to uważam je za rzecz kompletnie zbędną, wystarczy zwykła poduszka pod rękę, jak dzieciątko malutkie, a potem już nic nie trzeba

A jak się kobieta przyzwyczai, że ma zawsze poduszkę, to później bez tego rogala niewygodnie jest... a jak dziecko chce gdzieś poza domem nakarmic, to przecież nie będzie wozic poduchy hehe
a żeby nie było, że off topa robię, to dodam, że chusta nie tylko w domu się przydaje - zwłaszcza w pierwszych miesiącach życia dziecka, ale jest świetnym nosidełkiem w czasie górskich wycieczek

Mamy dom wysoko w górach, do którego nie da się dojechac, więc trzeba wziąc stwora i zanieśc... więc hop do chusty i problem z głowy, a przy okazji drzemkę sobie może szkrab uciąc