Forum Lagata.pl: Rozrywka dla dojrzałych - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Rozrywka dla dojrzałych

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   nastka8 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Domokrążcy
  • Postów 35
  • Rejestracja Sun, 26 Jun 11

Napisano 04 September 2011 - 19:03

uczę ciotkę obsługi komputera od jakiegoś miesiąca, jest ponad 50, ale spoko wszystko zczaiła, umie już obsługę, jakoś radzi sobie z netem, tylko uważa że jest koszmarnie nudny, tylko dla młodych, bo same tam plotki itp... możecie mi polecić jakaś stronę typowo dla takich ludzi jak ona? żeby zobaczyła że to rozrywka nie tylko dla młodych, oczywiście nie chodzi mi o grę tylko o kulture...

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10317
  • Rejestracja Wed, 13 Jun 07

Napisano 04 September 2011 - 22:26

Wyświetl postUżytkownik nastka8 dnia 04 September 2011 - 19:03 napisał

uczę ciotkę obsługi komputera od jakiegoś miesiąca, jest ponad 50, ale spoko wszystko zczaiła, umie już obsługę, jakoś radzi sobie z netem, tylko uważa że jest koszmarnie nudny, tylko dla młodych, bo same tam plotki itp... możecie mi polecić jakaś stronę typowo dla takich ludzi jak ona? żeby zobaczyła że to rozrywka nie tylko dla młodych, oczywiście nie chodzi mi o grę tylko o kulture...

Możemy !

http://www.lagata.pl/

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   koczowniczka 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Domokrążcy
  • Postów 4
  • Rejestracja Wed, 24 Aug 11

Napisano 05 September 2011 - 18:15

A macie coś innego? Lagata mojej mamie nie wpadła do gustu, a szpera ciągle po tym internecie jak najęta, już nie nadążam czyścić komputera od syfu jaki w nim robi. Nie macie czegoś takiego, gdzie mogła by poczytać o tym co fajnego w świecie się dzieje i co może ją interesować? Dodam, że 50+

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   makron 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa ~VIP~
  • Postów 1404
  • Rejestracja Wed, 27 Oct 10

Napisano 05 September 2011 - 19:49

Wyświetl postUżytkownik koczowniczka dnia 05 September 2011 - 18:15 napisał

A macie coś innego? Lagata mojej mamie nie wpadła do gustu, a szpera ciągle po tym internecie jak najęta, już nie nadążam czyścić komputera od syfu jaki w nim robi. Nie macie czegoś takiego, gdzie mogła by poczytać o tym co fajnego w świecie się dzieje i co może ją interesować? Dodam, że 50+

To może zarekomenduj mamie strony, na które wspólnie z Nastką8 starałaś się kierować uwagę użytkowników Lagaty.

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   gabii 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Domokrążcy
  • Postów 24
  • Rejestracja Tue, 04 Aug 09

Napisano 08 September 2011 - 00:41

Nie wiem czy akurat to by ja zainteresowało, ale moja mama jak ma tylko wolna chwilę to się zaczytuję na stronie kulturaviva.pl Ciekawe wywiady ze znanymi ludźmi i nie tylko. Nie powiem mnie sama ta strona zainteresowała. Czasami jest bitwa o komp. Ale bardzo się cieszę,że polubiła komputer i coś się dzieję w jej życiu , a była taka anty.

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   misiunia13 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Domokrążcy
  • Postów 1
  • Rejestracja Mon, 12 Sep 11

Napisano 12 September 2011 - 22:26

Miałam identyczny problem jak ty z mamą, też uważała, że internet jest dla młodych, bo to same plotki itp, ale kiedyś koleżanka poleciła mi właśnie tą stronę o której wspomina moja poprzedniczka i teraz to jest chyba jedna z najczęstszej oglądanych storn przez moją rodzicielkę, także jak najbardziej polecam!

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   sylvia30 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 1
  • Rejestracja Sat, 17 Sep 11

Napisano 17 September 2011 - 13:57

Nie rozumiem czego się tak czepiacie, dziewczyna pyta jedynie o jakąś ciekawą stronę dla starszego pokolenia ;p myślę,że takie informacje się przydadzą, bo jak narazie nasi rodzice siedzą jedynie na nk ;d

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   magata1 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 6
  • Rejestracja Tue, 23 Aug 11

Napisano 29 September 2011 - 07:08

Do tego teraz dostępne są na tej stronie audiobooki za darmo (co dwa tygodnie będzie jeden) teraz jest audiobook "Pan Tadeusz" , http://kulturaviva.p...an-tadeusz.html

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   tenisoofka 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 13
  • Rejestracja Sun, 25 Sep 11

Napisano 06 October 2011 - 00:07

a może jakieś blogi kulinarna, jeśli mama lubi gotować? Nie tylko fajne przepisy, ale czasami są tam tak przepiękne zdjęcia! Mistrzostwo!

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   magata1 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 6
  • Rejestracja Tue, 23 Aug 11

Napisano 07 October 2011 - 06:57

A wczoraj w związku z przyznaniem literackiego Nobla, poczytałam sobie o naszym nobliście:
http://kulturaviva.p...zwykly,463.html polecam! rodzicom też się spodoba :)

Opcje tematu:

Strona 1 z 1