Zaczynają od tego czegoś co zwraca ich uwagę, przykuwa wzrok, przyciąga. Każdy facet ma swój ulubiony fragment, od którego zaczyna składać swój obraz kobiety.Mnie przyciągają oczy. Aczkolwiek nie ma mam na tyle odwagi, aby głośno się zachwycać, że niebieskie albo piwne. Po prostu na kolorach się nie znam, no poza tymi trzema, które znać trzeba :-)
W spojrzeniu musi być to coś. Nie umiem opisać co, ale wiem kiedy to jest :-) I to musi być takie spojrzenie, które za każdym razem ma to coś:-)
Po oczach lubię spojrzeć na … dłonie.
Dłonie to to, co jest istotnym elementem kobiecości. Zadbane dłonie. Przykuwają wzrok. Przyciągają. Dają poczucie bezpieczeństwa. Są obietnicą.
Chciałbym podkreślić, że zadbane a nie przekombinowane . Nie lubię tych dłoni, gdzie tzw. tips jest ozdobą samą dla siebie. Kiedy nie dodaje on uroku. Kiedy to on, ten tips znaczy się, jest wyeksponowany albo przez długość, albo przez ozdoby.
Szanowne Panie uwierzcie, że mężczyźni nie oczekują od Was “szponów” :-), które rozorają ich nagie torsy ;-) Oni oczekują dłoni. Ciepłych, zadbanych, delikatnych, zmysłowych. Pomyślcie o tym :-)
Do powstania tematu przyczynił się ten tekst napisany przez jednego z panów.
Kobiety jakie są Wasze dłonie?
Panowie. Jakie dłonie przyciągają Wasz wzrok? Czy zwracacie na nie uwagę?
Zapraszam do rozmowy.

Logowanie