Forum Lagata.pl: Wyśmiewani uzytkownicy?! - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

• (5 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Wyśmiewani uzytkownicy?! ?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   myaka 

• nadmorska diablica
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 2548
  • Rejestracja Sat, 13 Aug 11

Napisano 20 August 2011 - 13:38

Czytam dzisiaj podpis u przymszy i tak się zastanawiam o co chodzi z tymi wyśmiewanymi użytkownikami? wytłumaczy mi to ktoś? takie widzimisię?
Zauważyłaś, że książka po kilkakrotnym przeczytaniu staje się o wiele grubsza, niż była? Jakby za każdym razem coś zostawało między kartkami: uczucia, myśli, odgłosy, zapachy... A gdy po latach zaczynamy ją kartkować, odnajdujemy w niej nas samych, młodszych, innych...

http://www.karmimypsiaki.pl/home

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Anette 

• Ikona Forum
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 6307
  • Rejestracja Wed, 20 Oct 10

Napisano 20 August 2011 - 14:07

Niedawno powstała tu taka moda na robienie różnych list :D
Jaką kto sobie zrobi listę oraz kto się na tej liście znajdzie zależy od "widzi mi się" autora :)

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   myaka 

• nadmorska diablica
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 2548

Napisano 20 August 2011 - 14:10

o matko to muszę uważać aby się na żadnej przypadkiem nie znaleźć :hehe: :lol:
dzięki Anette, za odpowiedź.
Zauważyłaś, że książka po kilkakrotnym przeczytaniu staje się o wiele grubsza, niż była? Jakby za każdym razem coś zostawało między kartkami: uczucia, myśli, odgłosy, zapachy... A gdy po latach zaczynamy ją kartkować, odnajdujemy w niej nas samych, młodszych, innych...

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Anette 

• Ikona Forum
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 6307
  • Rejestracja Wed, 20 Oct 10

Napisano 20 August 2011 - 14:23

Wyświetl postUżytkownik myaka dnia 20 August 2011 - 14:10 napisał

Niekoniecznie musisz uważać :),imbirowa ma np. listę najweselszych użytkowników to chyba wcale nie taka zła lista :letssin:

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   myaka 

• nadmorska diablica
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 2548

Napisano 20 August 2011 - 14:24

a to te pozytywne cechy też biorą pod uwagę ;)) przynajmniej tyle.

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   makron 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa ~VIP~
  • Postów 1404
  • Rejestracja Wed, 27 Oct 10

Napisano 20 August 2011 - 15:07

Takie listy są wyłącznie manifestacją prywatnych przekonań i odczuć ich autorów i nie mają żadnego znaczenia dla forum. :bbb

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   magia 

• Patriarcha
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa ~VIP~
  • Postów 17107
  • Rejestracja Sun, 24 Sep 06

Napisano 20 August 2011 - 19:49

Wyświetl postUżytkownik makron dnia 20 August 2011 - 15:07 napisał

Takie listy są wyłącznie manifestacją prywatnych przekonań i odczuć ich autorów i nie mają żadnego znaczenia dla forum. :bbb

Dosyć dziwnie brzmi to błyskotliwe wytłumaczenie w porównaniu z podejmowanymi decyzjami na tym forum. Pomimo protestów, kilku uzytkowników, dopuszcza sie ich obrażanie, przez jednego prymitywa i nie ma na niego silnych.

Natomiast jego skomlenie spowodowało natychmiastowe usunięcie mojej listy, chociaż również była manifestacją moich prywatnych przekonań. Po zachowaniu Przymszego i utworzeniu przez niego kretynskiej listy ludzi, ktorzy w wiekszosci juz nie udzielaja sie na tym forum, mam prawo sadzić że jest idiotą, a moje zdanie nie ma żadnego znaczenia dla forum.

Zdecydujcie się, albo wszystkim zamykacie geby i usuwacie obrazliwe teksty, albo dajcie mozliwosc obrony wszystkim obrażanym, a nie tylko intrygantowi.
Pisalam do admina o usuniecie mojego konta albo nicku z listy tego niedorobionego czlowieka, nie doczekalam sie realizacji.

Lista najwiekszych idiotów Lagaty: PRZYMSZY.

a teraz salomonowa decyzja adminie, kogo zbanujesz tym razem?

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413
  • Rejestracja Tue, 14 Apr 09

Napisano 20 August 2011 - 20:00

Proszę o bana dla magii - to nie skomlenie :D

No wiesz co? Sporo osób chciało być na mojej liście. Spotkałem się tylko z jednym przypadkiem osoby, której się to nie podobało.

Po zachowaniu Przymszego i utworzeniu przez niego kretynskiej listy ludzi, ktorzy w wiekszosci juz nie udzielaja sie na tym forum, mam prawo sadzić że jest idiotą

Moi wybrańcy zawsze wracają - najlepszym przykładem jest magia, która bez tego forum by nie przeżyła :tak:

Użytkownik Przymszy edytował ten post 20 August 2011 - 20:02

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   magia 

• Patriarcha
  • Grupa ~VIP~
  • Postów 17107

Napisano 20 August 2011 - 20:09

Wyświetl postUżytkownik Przymszy dnia 20 August 2011 - 20:00 napisał

Moi wybrańcy zawsze wracają - najlepszym przykładem jest magia, która bez tego forum by nie przeżyła :tak:

Daje sobie radę bez forum, a tym bardziej bez ciebie, ale czasami ktos musi kopnac cie w tyłek jak za bardzo głupiejesz.

Cytat

Spotkałem się tylko z jednym przypadkiem osoby, której się to nie podobało.

Jest kilka osób protestujacych, tylko nie moga, albo nie chca walczyć z kims tak prymitywnym jak ty. Zbanuj wszystkich ktorych obrazasz, bedziesz tu bezkarny.

Cytat

Proszę o bana dla magii - to nie skomlenie

Juz raz mnie zbanowałes wiec zaden to dla mnie stres, dorzuc jeszcze usuniecie konta i bede najszczesliwszą osoba na świecie.

Użytkownik magia edytował ten post 20 August 2011 - 20:10

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413

Napisano 20 August 2011 - 20:14

Daje sobie radę bez forum, a tym bardziej bez ciebie, ale czasami ktos musi kopnac cie w tyłek jak za bardzo głupiejesz.

Rodzi się zatem pytanie - po cholerę tutaj zaglądasz? :lol:
Od pilnowania porządku są modzi i adminowie.

Jest kilka osób protestujacych, tylko nie moga, albo nie chca walczyć z kims tak prymitywnym jak ty.

Jeśli nie chcą to nie mają z Tobą nic wspólnego.

Juz raz mnie zbanowałes wiec zaden to dla mnie stres, dorzuc jeszcze usuniecie konta i bede najszczesliwszą osoba na świecie.

Oto kolejne urojenie magii - jest ona z tego znana. Nigdy jej nie zbanowałem. Nie jestem teraz nawet modem, więc nie mogę Twojego konta ani usuwać ani banować. Mogę najwyżej wyśmiewać :wysmiewacz:

Użytkownik Przymszy edytował ten post 20 August 2011 - 20:15

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Laia 

• l'ombra del vent
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 516
  • Rejestracja Mon, 02 May 11

Napisano 20 August 2011 - 20:16

Cytat

No wiesz co? Sporo osób chciało być na mojej liście.

No ja chcę i nic :( :( To niesprawiedliweee...
locura de los demás y nunca miro la mía!

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413

Napisano 20 August 2011 - 20:24

No ja chcę i nic :( :( To niesprawiedliweee...

Wszystkim nie można dogodzić. Cały ten świat jest niesprawiedliwy :D

Ewentualnie możesz forsować dostanie się na listę w inny sposób. Jeśli ktoś usunie konto magia to możesz poprosić admina aby zmienił Ci nick na magia i tym sposobem będziesz na liście. Chociaż to już nie będzie to samo co po prostu uwzględnienie Twojej osoby na liście przez samego jej autora :)

A może chcesz być na liście magii? :bbb

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   magia 

• Patriarcha
  • Grupa ~VIP~
  • Postów 17107

Napisano 20 August 2011 - 20:26

Wyświetl postUżytkownik Przymszy dnia 20 August 2011 - 20:14 napisał

Rodzi się zatem pytanie - po cholerę tutaj zaglądasz? :lol:
Od pilnowania porządku są modzi i adminowie.

Tym razem przyszłam skorygować wyposwiedz moda wyjasniajacą istnienie twojej durnej listy. Wkradła sie tam niescisłosc wprowadzająca nowych uzytkownikow w blad. Wiem ze to co pisze jest dla ciebie bardzo niewygodne i chetnie zamknałbys mnie banem, ale dokad tego nie zrobią, musisz sie liczyc

Cytat

Jeśli nie chcą to nie mają z Tobą nic wspólnego.

I znowu sie mylisz, ale zawsze miałes skrzywione spojrzenie na moja osobę, ale wbrew temu co próbujesz tu sugerowac kilka osob jest niezadowolonych z twoich poczynan w tym miejscu.

Cytat

Oto kolejne urojenie magii - jest ona z tego znana. Nigdy jej nie zbanowałem. Nie jestem teraz nawet modem, więc nie mogę Twojego konta ani usuwać ani banować. Mogę najwyżej wyśmiewać :wysmiewacz:

Teraz to juz tylko głupio smiac sie mozesz, bo zarzadzac forum powinien ktos kto ma poziom. Zawsze obawialam sie ze sprowadzisz je na dno.

Wyświetl postUżytkownik Przymszy dnia 20 August 2011 - 20:24 napisał

A może chcesz być na liście magii? :bbb

Moja lista pozostanie jednoosobowa, nikt nie jest w stanie przebic ciebie i w jednym i w drugim.

Użytkownik magia edytował ten post 20 August 2011 - 20:31

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413

Napisano 20 August 2011 - 20:41

Tym razem przyszłam skorygować wyposwiedz moda wyjasniajacą istnienie twojej durnej listy. Wkradła sie tam niescisłosc wprowadzająca nowych uzytkownikow w blad.

Skorygować to byś mogła gdybyś znała powód powstania listy. Ja jestem jej autorem i to ja mógłbym skorygować wypowiedź Makrona. Nie ma jednak takiej potrzeby.
Skoryguje za to Twoją wypowiedź - Makron to nie mod, to admin.

Wiem ze to co pisze jest dla ciebie bardzo niewygodne i chetnie zamknałbys mnie banem

Ależ ja się bardzo ciesze z tego co piszesz. Dostarcza mi to rozrywki. Nie pasują mi jedynie obraźliwe epitety. Za te epitety dałbym Ci bana. Gdybyś nie używała obraźliwych określeń to jak dla mnie możesz sobie pisać co chcesz - byłoby ciekawiej :D

wbrew temu co próbujesz tu sugerowac kilka osob jest niezadowolonych z twoich poczynan w tym miejscu

Możliwe. Do mnie z pretensjami zgłosiła się tylko jedna. Za to wiele wykazało chęć przyłączenia się do listy.

Teraz to juz tylko głupio smiac sie mozesz, bo zarzadzac forum powinien ktos kto ma poziom. Zawsze obawialam sie ze sprowadzisz je na dno.

Zawsze? Nawet wtedy jak pisałaś, że moje posty są inteligentne i jestem bardzo zaangażowany w życie forum? :bbb

http://www.lagata.pl...j/page__st__700

:wysmiewacz:

Pokusiłem się nawet o print screena gdybyś przypadkiem to wyedytowała

Załączony plik  ss.jpg (58.89 KB)
Ilość pobrań: 10

Użytkownik Przymszy edytował ten post 20 August 2011 - 20:44

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10317
  • Rejestracja Wed, 13 Jun 07

Napisano 20 August 2011 - 21:40

Witam :D
Znowu się dowiedziałem, że jestem wcieleniem Przymszego - nie ma co, piękny wieczór :pajac
Co do raportów Przymszego (czyli moich własnych chyba :/), które składam sam do siebie w swoim drugim wcieleniu, to oświadczam sam sobie, że moje pierwsze wcielenie nie będzie się do nich przychylać, mimo że moje drugie wcielenie nie łamie regulaminu, ale prowokuje awantury, do czego ma pełne prawo - podobnie jak pierwsze wcielenie ma prawo, aby nie karać sprowokowanych w myśl sądowniczej zasady:

"§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary."

Na koniec, proponuję wszystkim następującą zasadę: chcesz prowokować na forum - proszę bardzo... ale w dyskusjach radź sobie sam (również z inwektywami).

Idę wziąć psychotropy :gienek

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   magia 

• Patriarcha
  • Grupa ~VIP~
  • Postów 17107

Napisano 20 August 2011 - 21:43

Wyświetl postUżytkownik Przymszy dnia 20 August 2011 - 20:41 napisał

Zawsze? Nawet wtedy jak pisałaś, że moje posty są inteligentne i jestem bardzo zaangażowany w życie forum? :bbb

http://www.lagata.pl...j/page__st__700

:wysmiewacz:

Poczatkowo zapowiadałes się dosyc dobrze, ale chyba nadmiar sterydów zrobił duże spustoszenia.

Ja nie bede wysyłac raportów tak jak współwinny Przymszy, proszę tylko o uczciwe rozwiazanie tego problemu, Obiecuje, że jak on usunie mnie i osoby z tego niezadowolone ze swojej listy, ja zrobie to samo.

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413

Napisano 20 August 2011 - 21:48

Na koniec, proponuję wszystkim następującą zasadę: chcesz prowokować na forum - proszę bardzo... ale w dyskusjach radź sobie sam (również z inwektywami).

Chcesz przez to powiedzieć, że dajesz mi PEŁNE przyzwolenie na to aby zasypać magię wulgaryzmami? Nie mam żadnego ograniczenia? Mogę wyzywać ją ile wlezie?

I jak to się ma do sytuacji w której magia już wcześniej wyskoczyła z chamskim podpisem za co dostała bana a jej podpis został usunięty? :bbb
Jest to delikatnie mówiąc - cholerny brak konsekwencji :D

Obiecuje, że jak on usunie mnie i osoby z tego niezadowolone ze swojej listy, ja zrobie to samo

To może napisz jakie to osoby żebym wiedział kogo ewentualnie usunąć :D
Swoją drogą to nie musisz nic obiecywać, bo admini mogą sami wywalić Twój podpis tak samo jak mój. Mojego jakoś do tej pory wywalać nie chcieli, ba nawet jeden z adminów sam chciał być na tej liście. Twój podpis, bardzo podobny do obecnego poleciał zaś a bonusowo dostałaś bana :D

Użytkownik Przymszy edytował ten post 20 August 2011 - 21:51

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10317
  • Rejestracja Wed, 13 Jun 07

Napisano 20 August 2011 - 22:03

Wyświetl postUżytkownik Przymszy dnia 20 August 2011 - 21:48 napisał

Chcesz przez to powiedzieć, że dajesz mi PEŁNE przyzwolenie na to aby zasypać magię wulgaryzmami? Nie mam żadnego ograniczenia? Mogę wyzywać ją ile wlezie?

Przeczytaj raz jeszcze paragraf:

"§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary."

Wnioski wyciągnij sam B)
Pisałem o radzeniu sobie z inwektywami. Odpowiedź obelgą na obelgę byłaby zaś - NIERADZENIEM.

Wykorzystując swoje przyzwoite IQ prowokujesz userów, aby potem wysyłać raporty, domagać się banowania, itp. (mogę zrozumieć Twoją awersję do Magii... ale np. Sebastian :?:). Zrobiłeś sobie z tego procederu całkiem niezłą zabawę, a ja Cię nie będę w niej wspierał.

I jak to się ma do sytuacji w której magia już wcześniej wyskoczyła z chamskim podpisem za co dostała bana a jej podpis został usunięty? :bbb
Jest to delikatnie mówiąc - cholerny brak konsekwencji :D

Poprzednią decyzję podejmował Makron, więc żadnych braków w tym nie ma.

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413

Napisano 20 August 2011 - 22:12

Pisałem o radzeniu sobie z inwektywami. Odpowiedź obelgą na obelgę byłaby zaś - NIERADZENIEM

To Twoje zdanie. Zdanie kogoś innego może być takie, że zaserwowanie lepszej obelgi, bardziej dosadnej będzie poradzeniem sobie.
Mi nie chodzi o to czy uważasz to za uporanie się z kimś kto kogoś obraża czy też nie. Chodzi mi o to czy za użycie wulgaryzmów będzie kara?
Brak reakcji w stosunku to wulgarnego podpisu magii świadczyłby o tym, że jest przyzwolenie na używanie wulgaryzmów na linii Przymszy-magia.

mogę zrozumieć Twoją awersję do Magii... ale np. Sebastian

Awersja? Coś Ci się pomyliło. Nie mam awersji do Sebastiana.

Poprzednią decyzję podejmował Makron, więc żadnych braków w tym nie ma.

Jest, ponieważ teraz wysłałem do niego bezpośrednio zgłoszenie i pozostał bierny.

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   magia 

• Patriarcha
  • Grupa ~VIP~
  • Postów 17107

Napisano 20 August 2011 - 22:19

Jest to delikatnie mówiąc - cholerny brak konsekwencji

A jak to sie ma do Twojej konsekwencji? przed chwila napisałes ze moja lista Ciebie nie obraża

Cytat

Przymszy : (20 sierpień 2011 - 09:32 ) Ja się za Twój podpis nie obrażam.

a teraz jeczysz i skomlesz, o jej usuniecie.

Cytat

Twój podpis, bardzo podobny do obecnego poleciał zaś a bonusowo dostałaś bana

Poprzedni podpis został usuniety, bo darłes trepa, az u mnie bylo słychać. Chcieli ci go zamknac wiec usuneli moja jednoosobowa liste. Wtedy nie miałam szansy aby sie wytłumaczyć, teraz juz mam.

Cytat

To może napisz jakie to osoby żebym wiedział kogo ewentualnie usunąć

MAGIA, menix, Troll, anmat1, Miłujący prawdę, Steve O, Pogan, nAGER, GIZIO 1966, Sebastian, Przyszły 1, Stoigniew, Aleksy, Maag, orion, kruchy_z_cukierem, Redaktor1966, misia18, merkaba, havenu, piotrz, Nacjonalista

Nie bede selekcjonowac ludzi jak gestapo, obrazasz wszystkich wiec usun cała liste. A jak masz upodobanie do osmieszania ludzi to proponuje zaczac od siebie. Osoby piszące do mnie moge podac tylko adminowi, nie wystawie ich tobie na pożarcie.

Cytat

Swoją drogą to nie musisz nic obiecywać, bo admini mogą sami wywalić Twój podpis tak samo jak mój. Mojego jakoś do tej pory wywalać nie chcieli, ba nawet jeden z adminów sam chciał być na tej liście.

Twoj nie wyleciał bo nie byłam tak przedsiebiorcza jak ty z raportami, tym razem sytuacja sie powtarza, to ty cały czas walczysz o usuniecie mojego wpisu, akceptujac w całosci swoj wlasny. Gdzie tu logika?

Opcje tematu:

• (5 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »