Forum Lagata.pl: na imprezę czas - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

na imprezę czas

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   nastka8 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Domokrążcy
  • Postów 35
  • Rejestracja Sun, 26 Jun 11

Napisano 09 August 2011 - 23:22

często sobie tam mówie a potem nigdzie nie idę bo nie wiem gdzie:/ dlatego zaciekawił mnie ten film KLIK co myslicie o takiej aplikacji? naprawdę da się w jednym miejscu zapisać wszystkie wydarzenia w kraju?

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   klemens 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 16
  • Rejestracja Tue, 16 Aug 11

Napisano 16 August 2011 - 18:39

Tak jak mówisz, na imprezę czas!! :D Polecam imprezy Heyah w Dębkach, byłem tam i poczułem tą nową atmosferę! Heyah będzie jeszcze lepsza, już to wiem :) Teraz zekamy na relację z Dębek :D Póki co na profilu Heyah na facebooku znalazło się kilka filmików z tej imprezy, a w nich gdzieś ja przemknąłem, ale haha dobrze, żę tylko przemknąłem xD

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   paja 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 3
  • Rejestracja Tue, 23 Aug 11

Napisano 23 August 2011 - 10:45

A ja polecam tegoroczne The Wildest Night Party. W tym roku jest w Łodzi i zapowiada się naprawdę ciekawie. W zeszłym roku moi znajomi strasznie się zachwycali. Najfajniejsze jest to, że można wygrywać wejściówki dla siebie i znajomych na fanpage'u na fb. Także darmowe wejścióweczki to fajna sprawa, ja tam nie pogardzę. Popytajcie innych, z reguły mają dobre wspomnienia, więc jeśli szukasz dobrej imprezy to może warto się zainteresować :)

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   pomeran 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 28
  • Rejestracja Thu, 23 Dec 10

Napisano 09 September 2011 - 13:23

Jeżeli zastanawiacie się gdzie iść na impreze, który lokal jest fajny itp. to pomocna w tym może okazać się strona wartobyć.pl

Opcje tematu:

Strona 1 z 1