często sobie tam mówie a potem nigdzie nie idę bo nie wiem gdzie:/ dlatego zaciekawił mnie ten film KLIK co myslicie o takiej aplikacji? naprawdę da się w jednym miejscu zapisać wszystkie wydarzenia w kraju?
Strona 1 z 1
na imprezę czas
Napisano 16 August 2011 - 18:39
Tak jak mówisz, na imprezę czas!!
Polecam imprezy Heyah w Dębkach, byłem tam i poczułem tą nową atmosferę! Heyah będzie jeszcze lepsza, już to wiem
Teraz zekamy na relację z Dębek
Póki co na profilu Heyah na facebooku znalazło się kilka filmików z tej imprezy, a w nich gdzieś ja przemknąłem, ale haha dobrze, żę tylko przemknąłem xD
Napisano 23 August 2011 - 10:45
A ja polecam tegoroczne The Wildest Night Party. W tym roku jest w Łodzi i zapowiada się naprawdę ciekawie. W zeszłym roku moi znajomi strasznie się zachwycali. Najfajniejsze jest to, że można wygrywać wejściówki dla siebie i znajomych na fanpage'u na fb. Także darmowe wejścióweczki to fajna sprawa, ja tam nie pogardzę. Popytajcie innych, z reguły mają dobre wspomnienia, więc jeśli szukasz dobrej imprezy to może warto się zainteresować
Napisano 09 September 2011 - 13:23
Jeżeli zastanawiacie się gdzie iść na impreze, który lokal jest fajny itp. to pomocna w tym może okazać się strona wartobyć.pl
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie