- (4 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
10 najbardziej zakłamanych zawodów
Napisano 07 November 2011 - 12:26
Napisano 06 December 2011 - 20:19
Zawód księdza dla marksisty-lewaka czy SB-ka będzie najbardziej znienawidzonym i zakłamanym zawodem i nie ma się co dziwić.
Pytanie co by było gdyby nie było księży?.
Odpowiedź można znależć w Rosji- skundlony naród którym rządzi zgraja bandytów.
Napisano 11 December 2011 - 00:07
Napisano 11 December 2011 - 15:44
Użytkownik Robe Rose dnia 11 December 2011 - 00:07 napisał
Do aktorów mam ambiwalentny stosunek. Rozumiałbym gdy facet żeni się 2 razy ale 4 czy 6 to już chyba przesada.
Jest to środowisko bez zasad, gdzie liczy się tylko pieniądz, blichtr, sława.
Ma np. troje dzieci a każde z kimś innym. Nie to nie dla mnie.
Napisano 11 December 2011 - 15:52
Środowisko aktorskie to nie jest jakieś środowisko rozwodników.
Napisano 23 December 2011 - 19:51
1) Ksiądz - absolutny numer jeden. Obłuda i hipokryzja większości księży (oczywiście wyjątki od reguły istnieją) jest po prostu porażająca.
Organizacja jaką jest kościół katolicki, z powodzeniem praktykuje wciskanie kitu od ponad dwóch tysięcy lat.
2) Polityk - główne motto tej zacnej grupy to: nikt Ci nie da tyle ile ja Ci obiecam.
3) Prawnik - umieszczam go na trzecim miejscu nie dla tego, że kłamie w obronie klienta, ale dlatego, że kłamie klientowi iż gorliwie zajmuje
się przygotowaniem jego obrony tak naprawdę nic nie robiąc. Okłamuje klienta chcąc wyciągnąć od niego więcej grosza.
4) Wróżka - nie muszę chyba uzasadniać
5) PR-owiec- popełni każde kłamstwo, aby zbudować pozytywny wizerunek swojej firmy.
6) Agent, akwizytor - dla prowizji jest w stanie wmówić klientowi, że jutro koniec świata
Aktora i synoptyka na liście nie umieszczam.
Napisano 11 January 2012 - 21:45
Użytkownik Grzegorz Szymański dnia 23 December 2011 - 19:51 napisał
1) Ksiądz - absolutny numer jeden. Obłuda i hipokryzja większości księży (oczywiście wyjątki od reguły istnieją) jest po prostu porażająca.
Organizacja jaką jest kościół katolicki, z powodzeniem praktykuje wciskanie kitu od ponad dwóch tysięcy lat.
2) Polityk - główne motto tej zacnej grupy to: nikt Ci nie da tyle ile ja Ci obiecam.
3) Prawnik - umieszczam go na trzecim miejscu nie dla tego, że kłamie w obronie klienta, ale dlatego, że kłamie klientowi iż gorliwie zajmuje
się przygotowaniem jego obrony tak naprawdę nic nie robiąc. Okłamuje klienta chcąc wyciągnąć od niego więcej grosza.
4) Wróżka - nie muszę chyba uzasadniać
5) PR-owiec- popełni każde kłamstwo, aby zbudować pozytywny wizerunek swojej firmy.
6) Agent, akwizytor - dla prowizji jest w stanie wmówić klientowi, że jutro koniec świata
Aktora i synoptyka na liście nie umieszczam.
============================================
1) Ja tez nie wliczam aktoroow do tej listy.
2) Jak sie szacuje stopien zaklamania?
Ludwik Kowalski (zobacz Wikipedia)
.
http://csam.montclai...life/intro.html
It ia testimony based on a diary kept between 1946 and 2004 (in the USSR, Poland, France and the USA).
The more people know about proletarian dictatorship the less likely will they experience is.
Napisano 13 January 2012 - 22:16
Chociaż jedno i drugie jest domeną kleru
Użytkownik aleks edytował ten post 13 January 2012 - 22:31
Napisano 14 January 2012 - 11:47
Użytkownik Ludwik Kowalski dnia 11 January 2012 - 21:45 napisał
1) Ja tez nie wliczam aktoroow do tej listy.
2) Jak sie szacuje stopien zaklamania?
Ludwik Kowalski (zobacz Wikipedia)
.
Powoływanie się na własne publikacje, bez względu gdzie zostały one zamieszczone nie jest argumentem.
A jak zbadasz i ocenisz stopień zakłamania RM, na podstawie wywiadów, badań statystycznych czy opinii PiS i IPN?
Która z opcji politycznych jest dla Ciebie wiarygodna, bo polityk to przecież całkiem niezły zawód a partie polityczne podobnie jak KK żerują na całym społeczeństwie (dotacje budżetowe).
Jedni i drudzy karmią nas mitami wmawiając że to prawda, słono sobie za to liczą i przekonują że robią to w naszym interesie i dla naszego dobra.
Napisano 24 January 2012 - 14:11
Opcje tematu:
- (4 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4

Logowanie