koniec ewolucja
Napisano 26 June 2011 - 19:59
asendencja - przemiana ciała istoty w energie
Napisano 27 June 2011 - 12:28
Napisano 27 June 2011 - 16:21
Co będzie jak osiągniemy sto procent mocy mózgu?
Właśnie zwracam uwagę na ten szczegół.
Napisano 27 June 2011 - 19:14
Wracając do tematu, to nie wiem czy ascendencja jest możliwa...
Napisano 27 June 2011 - 19:33
Użytkownik Przyszły 1 dnia 27 June 2011 - 19:30 napisał
A skąd mam to wiedzieć niby? Dlatego ten dział nosi taką nazwę jaką nosi... A twoje wymagania to mnie tyle obchodzą co zeszłoroczny śnieg...
Napisano 27 June 2011 - 19:59
Napisano 27 June 2011 - 20:11
Użytkownik Przyszły 1 dnia 27 June 2011 - 19:59 napisał
Nie ma żadnych dowodów naukowych na ascendencję z tego co wiem. Dlatego skąd miałbym wiedzieć o tym ?
Napisano 27 June 2011 - 20:39
Wiele mi to wniosło.
Napisano 27 June 2011 - 20:48
Użytkownik Przyszły 1 dnia 27 June 2011 - 20:39 napisał
Wiele mi to wniosło.
Że co ?
Napisano 27 June 2011 - 21:46
Jestem też badaczem ezoteryki.
Napisano 27 June 2011 - 22:03
Użytkownik Przyszły 1 dnia 27 June 2011 - 21:46 napisał
Jestem też badaczem ezoteryki.
Ja p******e
Napisano 27 June 2011 - 22:55
Napisano 28 June 2011 - 09:22
Napisano 28 June 2011 - 09:38
a moze kolega ma taki film ciagle w glowie ?
Napisano 28 June 2011 - 13:43
Dla ciebie to za wysokie progi chyba jak sądzę ,skoro nie wiesz co to ezoteryka,psychotronika powtarzam "to się nie odzywaj".I nie "będziesz..." moja forma jest odpowiednia ,jakoś wcześniej nikt nie miał problemu z odczytanie do puki nie zebrało się takich trzech dzieciaczków-mądrali.Ja nie mam słów nie będę tego rozważał ,czy tylko w jeden sposób można pisać ,czy wy gramacioże ,polskiego uczycie ,może wierszem mam to pisać co ,albo dramatycznie ,będę pisał prostym potocznym językiem tak jak każdy człowiek to rozumie.
Do Trolla:
Ty,jakiś ty ograniczony nawet nie zdajesz sobie sprawę ile takich faktów jest pełno wszędzie ,skoro ślepym trzeba pokazywać wszystko na każdym kroku ,masz zajrzyj do neta i poszukaj o Criss -ie Angel -u zacofańcze ,wiesz co to prawdziwa medytacja i duchowość.Ja nie mam problemu ,to chyba ty go masz skoro myślisz że świat opiera się na tylko twoich przekonaniach i kto tu jest oderwany od rzeczywistości i fanatyk. Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile ludzi jest tym zainteresowane. Te cwaniaku wiem że ja jestem nie ważny obraził byś joginów albo mnicha który posiada umiejętności telekinetyczne ,wielu ludzi to potrafi ,takie słówka to se sam do siebie mów ,ja się spodziewałem że znajdzie się jakiś niedowiarek ,który wszystko zakopie pod ziemie. To poco masz taki awatar i nick. to z tobą coś nie tego ,mogę tego żałować ,ale ja nie kłamie. Jestem bardziej wiarygodny niż ci się zdaję. Magie też pewnie zmyśliłem i czakry ,aurę ,a może nawet energii nie ma co ,a bóg to dla ciebie głupota (choć tego nie czczę).
Napisano 28 June 2011 - 15:47
Użytkownik Przyszły 1 dnia 28 June 2011 - 13:43 napisał
Dla ciebie to za wysokie progi chyba jak sądzę ,skoro nie wiesz co to ezoteryka,psychotronika powtarzam "to się nie odzywaj".I nie "będziesz..." moja forma jest odpowiednia ,jakoś wcześniej nikt nie miał problemu z odczytanie do puki nie zebrało się takich trzech dzieciaczków-mądrali.Ja nie mam słów nie będę tego rozważał ,czy tylko w jeden sposób można pisać ,czy wy gramacioże ,polskiego uczycie ,może wierszem mam to pisać co ,albo dramatycznie ,będę pisał prostym potocznym językiem tak jak każdy człowiek to rozumie.
Skoro tyle osób Ci mówi, że nie umiesz normalnie pisać to coś w tym musi być. Nie sądzisz ? I nie chodzi o to, że nie wiem co to ezoteryka, psychotronika (a wiem co to... ), tylko chodzi o to w jaki sposób przedstawiasz to o co Ci chodzi. Pisz sobie potocznym językiem. Ok. Tutaj nikt do tego nic nie ma. Jednakże pamiętaj o przecinkach, kropkach, znakach zapytania itd. gdyż jest to zajebiście ważne. Pamiętaj również, aby szyk zdania był odpowiedni.
Podam Ci teraz przykład.
Otóż był sobie pewien skazaniec, którego chciano powiesić. Z więzienia wysłano list do króla, w którym zapytano czy skazanego powiesić, czy też nie i czy widzi w tym jakiś problem.
Król nie chciał zabijać skazańca, ale popełnił błąd w liście. Otóż odpisał tak.
Nie, możecie go zabić.
A powinien odpisać:
Nie możecie go zabić.
Morał tej bajki krótki i niektórym nieznany, wstawiaj przecinki, a ktoś zostanie uratowany
Użytkownik Soldier edytował ten post 28 June 2011 - 15:48
Napisano 28 June 2011 - 19:19
Napisano 28 June 2011 - 19:22

Logowanie