Strona 1 z 1
Szukam fajnej gry! Pomozcie!
Napisano 22 June 2011 - 19:37
Widze, ze tutaj sa sami experci, jezeli chodzi o granie. Czy mozecie mi polecic jakies fajne gierki online? Albo najlepiej jakies fajne strony internetowe, gdzie mozna sobie pograc? Gralam raz w margonem, ale potem mi sie znudzilo. Nic wiecej niestety nie znam. Mam nadzieje, ze mi mozecie cos doradzic, bo wlasnie jestem chora i nudze sie bardzo...Dzieki!!!!
Kocham zycie!
Napisano 22 June 2011 - 20:01
Ja dosyć długo grałam w Ikariama. Nawet fajna gra,ale potem mi się to znudziło 
http://pl.ikariam.com/
http://pl.ikariam.com/
Napisano 22 June 2011 - 20:06
super, dzieki! Spojrze sobie na ta gre i moze nawet wyprobuje! Pozdrawiam serdecznie!
Kocham zycie!
Napisano 24 June 2011 - 18:43
Ja polecam The Crims. www.thecrims.com
Czytasz biblię, wierzysz w Boga. Czytasz Harrego Pottera, wierzysz w ogry ?
Napisano 10 July 2011 - 12:20
Wielkie dzieki! A graliscie juz kiedys na steamie, np. w Runes of Magic, Minecraft itd?
Kocham zycie!
Napisano 11 July 2011 - 13:58
W Runes of magic gralam jakis czas jak mieli promo z paysafe, bo wtedy sie najbardziej oplacalo
Gra ogolnie jest w porzadku, czesto pojawiaja sie aktualizacje, ale ze steamem to nie wiele ma ona wspolnego
Napisano 11 August 2011 - 11:17
Runy są ok, ale ja polecam klasyczne strategie. Ikariam do tej pory mi sie nie znudził. Poza tym niebawem sie pojawią settlersi pod nową nazwą castle empire i już przebieram nóżkami z tej okazji:)
Napisano 23 August 2011 - 12:18
"Alaplaya"? A co to niby jest?Też taka platforma z grami jak steam&bigpoint? Pozdrowionka!.
Kocham zycie!
Napisano 30 August 2011 - 10:24
No cos podobnego, na stronie psc na to wpadlam, ale gry ogolnie sa duzo lagodniejsze niz te na steamie
Napisano 06 December 2011 - 17:09
Ze strategii chyba nieśmiertelne sa plemiona, choć age of empires online też goni. Gra niedawno wyszła i całkiem miło się gra. Generalnie najlepiej wygooglować i trafić od razu na stronę gry.
...dobre gry na przeglądarkę nie są złe...
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie