Forum Lagata.pl: Gry internetowe z nagrodami - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Gry internetowe z nagrodami opłaca sie?

#1 Gość_alojz_*

• Grupa Goście

Napisano 22 June 2011 - 14:33

Hej, myślici, że jest sens grać w ogóle w takie gry (jak w tytule) czy to marnotractwo czasu? Próbowaliście coś kiedyś? Udawło się wam coś wygrać? Bo mi dotychczas nie i się zastanawiam czy sie opyla :(

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Przyszły 1 

• Wtajemniczony
  • PipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 146
  • Rejestracja Thu, 12 May 11

Napisano 23 June 2011 - 10:22

Masz Xblaster ,Dark Orbit i inne takie o tego typu gry ci chodzi tam zarabiasz zbierając podczas gry w tych przypadkach euro to malutkie ,ja mam już 60€ czy tam ileś w tych grach niewiele robisz.

#3 Gość_Kasadinn_*

• Grupa Goście

Napisano 27 June 2011 - 15:18

Wiesz co, zalezy gdzie grasz. Ja na przyklad na forumowisko.pl/nagrody juz zgarnalem co nieco :) Rzeczywiscie wiekszosc gier jest niewarta zachodu, ale tutaj idzie latwo, bez spiecia, a nagrody fajne. Wystarczy, ze bedziesz pisal posty, logowal sie regularnie itd. i szybko na cos uzbierasz.

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   slawekwch 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 6
  • Rejestracja Fri, 29 Jul 11

Napisano 29 July 2011 - 20:32

Gry przeglądarkowe pochłaniają za dużo czasu - rzuciłem to w cholerę :P
Teraz wziąłem się za to za gry na facebooku, gdzie można wygrać jakieś nagrody (niestety jeśli ktoś nie potrafi programować to ma tam marne szanse).

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   paja 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 3
  • Rejestracja Tue, 23 Aug 11

Napisano 23 August 2011 - 10:50

Zależy od gry/konkursu. Jeśli uzbiera się na jakimś fanpage'u 30927523771038 fanów, to i tak nie dostaniesz koszulki, bluzy, butów, a jedynie zostaną sprzedane Twoje dane. Ale jeśli bierzesz udział w konkursach markowych/firmowych, różnych producentów czy konkretnych marek to pewnie że warto. Są jasne zasady i fajne rzeczy. Jeśli jesteś fanem marki kosmetyków to ucieszy Cię prezent od nich, prawda? Podobnie z innymi. Np. na stronie desperadosa można wygrać wejściówki na imprezę, i to w całkiem sporej ilości. Jest więc całkiem spora szansa a to, aby się załapać :) Pozdr!

#6 Gość_eleveny_*

• Grupa Goście

Napisano 06 September 2011 - 12:00

Ja nigdy nic nie wygrałam i przez to nie biorę udziału. Szkoda czasu, energii i nadziei.

Opcje tematu:

Strona 1 z 1