Strona 1 z 1
Gry internetowe z nagrodami opłaca sie?
#1 Gość_alojz_*
Napisano 22 June 2011 - 14:33
Hej, myślici, że jest sens grać w ogóle w takie gry (jak w tytule) czy to marnotractwo czasu? Próbowaliście coś kiedyś? Udawło się wam coś wygrać? Bo mi dotychczas nie i się zastanawiam czy sie opyla
Napisano 23 June 2011 - 10:22
Masz Xblaster ,Dark Orbit i inne takie o tego typu gry ci chodzi tam zarabiasz zbierając podczas gry w tych przypadkach euro to malutkie ,ja mam już 60€ czy tam ileś w tych grach niewiele robisz.
#3 Gość_Kasadinn_*
Napisano 27 June 2011 - 15:18
Wiesz co, zalezy gdzie grasz. Ja na przyklad na forumowisko.pl/nagrody juz zgarnalem co nieco
Rzeczywiscie wiekszosc gier jest niewarta zachodu, ale tutaj idzie latwo, bez spiecia, a nagrody fajne. Wystarczy, ze bedziesz pisal posty, logowal sie regularnie itd. i szybko na cos uzbierasz.
Napisano 29 July 2011 - 20:32
Gry przeglądarkowe pochłaniają za dużo czasu - rzuciłem to w cholerę 
Teraz wziąłem się za to za gry na facebooku, gdzie można wygrać jakieś nagrody (niestety jeśli ktoś nie potrafi programować to ma tam marne szanse).
Teraz wziąłem się za to za gry na facebooku, gdzie można wygrać jakieś nagrody (niestety jeśli ktoś nie potrafi programować to ma tam marne szanse).
Napisano 23 August 2011 - 10:50
Zależy od gry/konkursu. Jeśli uzbiera się na jakimś fanpage'u 30927523771038 fanów, to i tak nie dostaniesz koszulki, bluzy, butów, a jedynie zostaną sprzedane Twoje dane. Ale jeśli bierzesz udział w konkursach markowych/firmowych, różnych producentów czy konkretnych marek to pewnie że warto. Są jasne zasady i fajne rzeczy. Jeśli jesteś fanem marki kosmetyków to ucieszy Cię prezent od nich, prawda? Podobnie z innymi. Np. na stronie desperadosa można wygrać wejściówki na imprezę, i to w całkiem sporej ilości. Jest więc całkiem spora szansa a to, aby się załapać
Pozdr!
#6 Gość_eleveny_*
Napisano 06 September 2011 - 12:00
Ja nigdy nic nie wygrałam i przez to nie biorę udziału. Szkoda czasu, energii i nadziei.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie