Co sądzicie o formach reklamowania się w serwisach konsumenckich takich jak np. http://wartobyc.pl ?
Za pomocą takiej reklamy uzyskujemy wyselekcjonowanych odbiorców, którzy są już w jakimś stopniu zaoferowani by skorzystać z usług przez nas świadczonych w dziedzinie danej branży (tutaj przykładowo są to różne lokale gastronomiczne i miejsca, gdzie można ciekawie spędzić wolny czas)
Czy jest to strzał w dziesiątkę ?
Strona 1 z 1
Reklama na portalach konsumenckich
Napisano 01 July 2011 - 12:42
Zawsze jest to dodatkowa forma promocji, nie wiem jak ze skutecznością w docieraniu do grup docelowych, lecz można spróbować, oczywiście jeśli koszty reklamy nie będą duże.
Napisano 15 July 2011 - 10:32
ja bym się skupił na adwords. Chyba, że planuje się na prawdę dużą kampanię z potężnym budżetem.
Napisano 27 July 2011 - 11:12
Użytkownik arnhem dnia 15 July 2011 - 10:32 napisał
ja bym się skupił na adwords. Chyba, że planuje się na prawdę dużą kampanię z potężnym budżetem.
Nie podważam skuteczności adwordsów, natomiast jestem za wykorzystywaniem efektu synergii poprzez łączenie różnych form reklamowania się. W takim wypadku warto pomyśleć o wejściu w określonych program partnerski. Jedną z szybciej rozwijających się sieci obecnie jest afiliant. W zasadzie możliwości jakie stwarza afiliacje prowadza w pewnym sensie do optymalizacji...
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie