Forum Lagata.pl: Zasady na forum - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

• (4 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Zasady na forum

Ankieta: Zasady na forum (14 użytkowników oddało głos)

Czy na forum jest zbyt duży bałagan, offtop i samowolka?

1. Tak (7 głosów [50.00%])

Procent z głosów: 50.00%

2. Trochę (1 głosów [7.14%])

Procent z głosów: 7.14%

3. Nie (6 głosów [42.86%])

Procent z głosów: 42.86%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   jcb 

• Przetrwały
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 440
  • Rejestracja Fri, 22 Oct 10

Napisano 26 May 2011 - 12:54

Do założenia tego tematu skłoniły mnie obserwacje kilku tematów na tym forum i dyskusji w nich prowadzonych.

Moje pytanie w związku z tym brzmi czy to forum ma jakiś regulamin. A jeżeli tak to czy jest on należycie przestrzegany? Czy jest tu jakiś moderator pilnujący porządku ale chodzi tu o treść, a nie formę postów?

Zaczęty temat po 5 postach potrafi się przerodzić w jakąś osobistą wojenkę, która może trwać nawet 5 stron i nic z tym nie jest robione. Temat główny już na 2 stronie w takim wypadku nie ma większego znaczenia...

Mi miejscami to forum nie przypomina nawet knajpy tylko już oberżę. Bo w kulturalnej knajpie jest wiele tematów na raz ale rozmawia się w cywilizowany sposób. W oberży za to jest dodatkowo chamstwo i arogancja z wycieczkami osobistymi włącznie.

Zachęcam do oddania głosu w ankiecie i wypowiedzi ale konkretnej i na temat.

Użytkownik jcb edytował ten post 26 May 2011 - 12:57

Dołączona grafika
Ściągnij sobie darmowe tapety na telefon np. świąteczne tapety.
antyramy

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   agar 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 952
  • Rejestracja Mon, 23 May 11

Napisano 26 May 2011 - 13:14

Tak, przyznaje racje. Odbieram czasem wrażenie ,ze moderatorzy sami w to sie bawią.

Użytkownik agar edytował ten post 26 May 2011 - 13:16

To jest mój świat i moje kredki. spadaj mi ze swoimi mazakami

‎" przystań na drodze i popatrz, zapytaj o dawne ścieżki, gdzie jest droga najlepsza, idz po niej, a znajdziesz na niej wytchnienie" Jr6, 16"
https://rapidshare.c...52AA59D98803|0|
inna wersja orwella

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10316
  • Rejestracja Wed, 13 Jun 07

Napisano 26 May 2011 - 13:23

Agar - na Twoim miejscu nie domagałbym się sumiennego przestrzegania regulaminu :hehe:

To samo dotyczy GIZIA, który smaruje jakieś swoje mądrości :D

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   agar 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 952

Napisano 26 May 2011 - 13:29

Prince, heh sugerujesz coś? Twoje prawo, co nie znaczy ,ze masz racje. :hehe:
Nie zmienia to jednak faktu, że jest bałagan. trudno sie rozmawia w wielu tematach. Wycieczki osobiste i zmiana kierunku tematu nie ulegaja wątpliwości. I brak reakcji na to

Użytkownik agar edytował ten post 26 May 2011 - 13:31

‎" przystań na drodze i popatrz, zapytaj o dawne ścieżki, gdzie jest droga najlepsza, idz po niej, a znajdziesz na niej wytchnienie" Jr6, 16"
inna wersja orwella

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Anette 

• Ikona Forum
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 6305
  • Rejestracja Wed, 20 Oct 10

Napisano 26 May 2011 - 13:48

Na forum jest duża swoboda wypowiedzi i luźna atmosfera, co bardzo mi odpowiada. Na Lagacie nie jest nudno i sztywno tak jak na innych forach i to odróżnia to forum od innych. Z pewnością nie jest to forum dla sztywniaków :D. For dla sztywniaków jest dosyć sporo,więc nie wiem czemu osoby,które źle się tu czują ciągle tu piszą z takim zapałem,a nawet tworzą multikonta :D.
Gdyby to forum się zmieniło to z pewnością przestałabym tu pisać,bo z czasem zaczęło by mnie to forum nudzić,tak jak znudziły mi się inne fora,na których pisałam.

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Laia 

• l'ombra del vent
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 516
  • Rejestracja Mon, 02 May 11

Napisano 26 May 2011 - 13:49

Hm, a mi sie wydaje ze forum jest po to, aby dostarczac nam rozrywki, ewentualnie luznych dyskusji a nie zakladem pracy w ktorym mamy sztywne zasady, ktorych mamy przestrzegac. Offtop jest czasem potrzebny, ozywia dyskusje, nadaje jej nowy kierunek. Chamstwa nie popieram i faktycznie niefajnie sie patrzy jak czasami niektorzy sie w ten sposob dowartosciowuja. Aczkolwiek nie robmy z forum wiezienia bo to niczemu nie sluzy, tylko temu ze lwia czesc forum zaczyna sie wykruszac.
locura de los demás y nunca miro la mía!

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Anette 

• Ikona Forum
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 6305
  • Rejestracja Wed, 20 Oct 10

Napisano 26 May 2011 - 13:50

Wyświetl postUżytkownik Dei dnia 26 May 2011 - 13:49 napisał

Hm, a mi sie wydaje ze forum jest po to, aby dostarczac nam rozrywki, ewentualnie luznych dyskusji a nie zakladem pracy w ktorym mamy sztywne zasady, ktorych mamy przestrzegac.

Otóż to :jes

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Troll 

• Przetrwały
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 477
  • Rejestracja Mon, 16 May 11

Napisano 26 May 2011 - 13:50

Jestem krotko i tez mam wrazenie ze jest lekki burdel. Sam zostalem wciagniet raz przez pewnego urzytkownika w spory off top, az chcialo mi sie go dac do ignorowanych a tu o, o zgrozo!, patrze a to GlobalMod :scratchchin:

Nie wiem jak sie ma sprawa z obrazaniem i pomawianiem innych osob, czy jest szybka reakcja czy nie, bo jeszcze takiej sytacji nie bylem swiadkiem.

Natoamist "grupa trzymajaca wladze" cechuje sie lekka arogancja co do "klientow" ale spoko, na innych forach tez tak jest, po prostu wiekszosc modow w internecie mysli ze to urzytkownicy i fora sa dla nich a nie odwrotnie :mruga
off

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Laia 

• l'ombra del vent
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 516
  • Rejestracja Mon, 02 May 11

Napisano 26 May 2011 - 13:55

Co do tego obrazania to tez nie przesadzajmy, czlowiek inteligentny potrafi sie przed roznymi atakami dyplomatycznie wybronic. Nie mowie tu o rzucaniu kiechem w kogos, ale wtedy posta sie raportuje i pozostaje do oceny moderacji, ktora powinna zareagowac.
locura de los demás y nunca miro la mía!

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   imbirowa 

• nielubieszpinaku.
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 5017
  • Rejestracja Wed, 27 Oct 10

Napisano 26 May 2011 - 15:55

Wyświetl postUżytkownik agar dnia 26 May 2011 - 13:29 napisał

Prince, heh sugerujesz coś? Twoje prawo, co nie znaczy ,ze masz racje. :hehe: Nie zmienia to jednak faktu, że jest bałagan. trudno sie rozmawia w wielu tematach. Wycieczki osobiste i zmiana kierunku tematu nie ulegaja wątpliwości. I brak reakcji na to

Ty pierwszy post jaki napisałas w temacie o akceptacji zaczelas od wycieczki osobistej ..

fakt, moze czasem i robi się bałagan, ale nie wiem - wasze życie też jest takie super uporządkowane?
w rozmowach ze znajomymi też trzymacie się jednego tematu dopóki ktoś nie rzuci hasła 'dobra zmiana tematu.' ??
Internet skupia szaleńców.

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   agar 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 952

Napisano 26 May 2011 - 16:57

Cóz Imbirowa pisząc tu o wycieczkach osobistych nawet nie małam Ciebie na mysli ani tego co działo sie w temacie o dominacji. temat drazliwy dla Was był i to ze zaczęłyście omawiać potem nie probem tylko osobe to inna sprawa. Moja opinia o Forum nie jest jednak oparta tylko na waszym stosunku do mnie czy sklave ale na tym co widze w innych rozmowach i tematach . Jedna zła rozmowa i jeden zły temat nie stanowi o forum. Wycieczka osobista do Ciebie w temacie akceptacja? HMm sorry źle odebrałaś.
po za tym wszystko co powiem będziecie odbierały jako wycieczki. Rozmowy mje ze znajomymi wyglądaja jednak inaczej.
Jestem persona non grata. Odejde. Nie ma problemu Imbirowa.
serio, serio :)
Post edytowałam, może faktycznie sie myle choc zaufania nie mam i podejrzenia zostały...

Użytkownik agar edytował ten post 26 May 2011 - 17:48

inna wersja orwella

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   imbirowa 

• nielubieszpinaku.
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 5017

Napisano 26 May 2011 - 17:08

Tyle , że ja nigdzie nie napisałam , że masz odejść.
a co do wycieczek osobistych już to tłumaczyłam w temacie o dominacji, i nawet zadałam ważne pytanie ale nikt mi nie odpowiedział.. dziwne :]
w temacie o akceptacji ewidentnie piłaś do mnie- i gdybym to zauważyła tylko ja to ok, mogłybyśmy uznać , że mi się wydaje.
ale niestety nie tylko ja na to zwróciłam uwagę.

moja pewność i przekonanie że sklave i Ty to jedna i ta sama osoba nie wynikają z informacji zdobytych jak sugerujesz od Princa. na pierwszy rzut oka to widać, a po wnikliwszej analizie waszych postów nie mam ku temu wątpliwości.
o IP sama dziś napisałaś - tłumaczy się winny?

Twoje oskarżenia wobec Princa są bezpodstawne. tak mi się wydaje. jeśli dobrze zrozumiałam twierdzisz , że upublicznia jakieś dane , które mogłyby świadczyć , że jednak mamy rację.. czy źle może zrozumiałam?
to są poważne oskarżenia agar.. i myślę, że nie zastanowiłaś się nad nimi dobrze, zanim je tu umieściłaś.

Użytkownik imbirowa edytował ten post 26 May 2011 - 17:11

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   agar 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 952

Napisano 26 May 2011 - 17:11

Może i nie zastanowiłam sie ale te Twoje tajemnice mnie do tego skłoniły Imbirowa i tak to wygląda, wczesniej powoływałaś się na inne fakty tajemnicze, nie podobieństwo, jesli nie to sorry. Plotkowanie za plecami jest zawsze powazne i insynuacje ..
Co do wycieczki do Ciebie eech Imbirowa czasem inni widza więcej i chcąc podnieść temperaturę przkazuja. Czy Ty masz mi mówic odejdź. Jak napisalm Ci moje rozmowy z przyjaciołmi i znajomymi wyglądaja inaczej..poprostu kiedy się bedziecie dopatrywac w każdej mojej wypowiedzi wycieczki to jaki sens.. ok wiec wycofuje moje slowa co do Prince, może sie mylę faktycznie. Choc baardzo w to wątpię..

Użytkownik agar edytował ten post 26 May 2011 - 17:23

inna wersja orwella

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   imbirowa 

• nielubieszpinaku.
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 5017

Napisano 26 May 2011 - 17:24

mi nie podawał żadnych faktów. żadnych danych.
tajemnice mogę mieć różne, i nie wiem czemu akurat łączysz je z Princem..

nigdzie nie napisałam na jakie fakty , i na co w ogóle się powołuję.

tutaj nie chodzi o temperaturę, bo akurat to co tam pisałaś nie ma dla mnie żadnego znaczenia, bo takie coś nie znając drugiej osoby może pisać tylko osoba pełna zawiści , które ewidentnie chce się tym za coś odwdzięczyć.

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   agar 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 952

Napisano 26 May 2011 - 17:29

Wierze Ci Imbirowa, wierze ci. Nie broń juz tak jego, nie będe rozważac Twoich słow które mi nasuneły to podejrzenie.
I nie będe wchodzic w temat ani się wgłębiac bo nie ma to sensu.
Ide teraz do tematu aceptacja zobaczyc oc ja tam takiego napisałam..Słowo że nie miałam nikogo personalnie na mysli. Ale idę zobaczyc..

inna wersja orwella

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   imbirowa 

• nielubieszpinaku.
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 5017

Napisano 26 May 2011 - 17:32

sama przejrzałam temat o usunięciu konta, i przestudiowałam swoje posty - i nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że Prince przekazał akurat coś mi :/
kogo jak kogo ale jego bronić nie muszę :/
ja tylko staram Ci się wytłumaczyć , że Twoje oskarżenia wobec mnie, a nawet wobec niego są bezpodstawne.

Użytkownik imbirowa edytował ten post 26 May 2011 - 17:33

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413
  • Rejestracja Tue, 14 Apr 09

Napisano 26 May 2011 - 17:38

W oberży za to jest dodatkowo chamstwo i arogancja z wycieczkami osobistymi włącznie

Jeśli ktoś wyskoczy do Ciebie z wycieczką osobistą - zgłoś to :)
Jeśli gdzieś widzisz chamskie wypowiedzi - raportuj :)
W przypadku łamania regulaminu - daj znać :)

Jakie to proste :D

Natoamist "grupa trzymajaca wladze" cechuje sie lekka arogancja co do "klientow" ale spoko, na innych forach tez tak jest, po prostu wiekszosc modow w internecie mysli ze to urzytkownicy i fora sa dla nich a nie odwrotnie

Tiaa. Admin zadaje sobie tyle trudu aby przyciągać nowych użytkowników nie po to aby rozkręcać to forum tylko po to aby dogryzać zaproszonym i być wobec nich aroganckim :jes

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   agar 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 952

Napisano 26 May 2011 - 17:41

Imbirowa, nie ma sensu rozważac tego dalej.Jesli juz to na priv bo robimy bałagan.
Poszukam Ci Twoj post w którym to sugerujesz jeśli chcesz. Ale jak mówie tu nie odpowiadam bo nie ten temat.
Fakt że forum jest lekka mówiąc bałaganiarskie. Więc nie dodawajmy jeszcze balaganu..
z druga częścia wypowiedzi się zgadzam przymszy

Użytkownik agar edytował ten post 26 May 2011 - 17:43

inna wersja orwella

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   imbirowa 

• nielubieszpinaku.
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 5017

Napisano 26 May 2011 - 17:50

czekam na tego posta :D

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   agar 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 952

Napisano 26 May 2011 - 17:54

Cytat

szkoda, że nie jestem uprawniona do mówienia pewnych rzeczy tutaj, ale Twoje zaprzeczanie staje się nawet zabawne

To mi nasunęło podejrzenia
I imbiorwa temat znowu nieomal obsesyjnie schodzi na niewłasciwe tory. :D
kończe na dzisiaj rozmowy baw sie dobrze :boks2

Użytkownik agar edytował ten post 26 May 2011 - 17:56

inna wersja orwella

Opcje tematu:

• (4 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »