Forum Lagata.pl: Ulubione gry Polaków w internecie - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Ulubione gry Polaków w internecie

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   imbirowa 

• nielubieszpinaku.
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 5019
  • Rejestracja Wed, 27 Oct 10

Napisano 14 May 2011 - 16:51

Drogie gry, na których wypromowanie producenci wydają miliony, powoli odchodzą w zapomnienie. Polacy, tak samo jak reszta świata, pokochali gry internetowe. Wystarczy jedno kliknięcie, żeby przenieść się w wirtualny świat, tak różny od szarej codzienności. Gry internetowe nic nie kosztują (chyba że zależy nam na skomplikowanych funkcjach i dodatkach; ich kupowanie nie jest jednak konieczne), a wiele z nich nie wymaga pobierania i instalowania na dysku – to gry w przeglądarce (browserowe), które najszybciej zyskują zwolenników. Poza tym, dzięki internetowym grom możemy poznać wielu interesujących ludzi. To wszystko sprawia, że tak bardzo za nimi przepadamy. A za którymi najbardziej?
obecnie przodują :
-Second Life
-Farmerama
-Kurnik (wirtualna platforma miłośników gier karcianych i planszowych)
-Mahjong

Pozostałe gry internetowe, które Polacy kochają to m.in. Margonem, Football Team oraz Zoo Mumba, a także inne gry w portalach społecznościowych.

a wy w co gracie w wolnym czasie i nie tylko :P ?
Internet skupia szaleńców.

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Endrju 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 11
  • Rejestracja Thu, 16 Jun 11

Napisano 16 June 2011 - 12:25

Ja gram w plemiona, sfgame i goalunited. Naprawde fajna gierka(ostatnia), mozna miec swoja druzyne itp. Zapraszam kazdego wiecej info na pw

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   indygo 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 11
  • Rejestracja Mon, 08 Aug 11

Napisano 11 August 2011 - 11:20

Teraz faktycznie pojawiło sie mnóstwo portali, gdzie dają gry online. Z tego co widzę, prym wiodą klasyczne strategie i strzelanki wojenne. Poza tym pojawia sie sporo gier na kanwie popularnych filmów jak LOTR i HP.

Użytkownik indygo edytował ten post 11 August 2011 - 11:21

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   legato 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 62
  • Rejestracja Mon, 19 Oct 09

Napisano 13 September 2011 - 10:06

Ja generalnie nie tracę czasu na te wszystkie gierki on-line, no chyba, że można w nich coś wygrać;) Jak jest wystarczająca zachęta, to wtedy mogę się w coś takiego pobawić;) Np. tutaj od wczoraj jest taka gra/konkurs, w którym każdego dnia można wygrać empeczwórkę i to jest dla mnie wystarczająca zachęta;) A i zabawa całkiem przyjemna. Trzeba szukać... Stefana;) http://www.wygraj.pkt.pl/

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Frodo89 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 16
  • Rejestracja Wed, 21 Sep 11

Napisano 14 October 2011 - 09:22

Ja gram od jakiegoś czasu w grę online opartą na pomyśle wyścigów ulicznych i muszę przyznać że się wciągnąłem :P dla chętnych daję linka, jak coś piszcie na pw, mój nick to frodeck http://flameracer.pl/

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   merlot 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 10
  • Rejestracja Mon, 05 Dec 11

Napisano 06 December 2011 - 17:05

Coś w stylu GTA? Ja z wyścifowych czekam na f1 online the game, ponoć produkowana przy udziale ludzi z formuły 1, więc może byc ciekawie. Niby ma wyjść w przyszłym roku.
...dobre gry na przeglądarkę nie są złe...

Opcje tematu:

Strona 1 z 1