Forum Lagata.pl: Przeniesienie domeny - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Przeniesienie domeny

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   krotki 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 1
  • Rejestracja Wed, 11 May 11

Napisano 11 May 2011 - 15:44

Jestem klientem hostit.pl i chciałem przenieść domeny do nich, jak mam to zrobić?
Nigdzie na forach nie znalazlem na ten temat informacji.

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Forgiven 

• Wujek Dobra Rada
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa VIP
  • Postów 1414
  • Rejestracja Mon, 09 Oct 06

Napisano 11 May 2011 - 21:18

Trzeba o północy wyciąć różdżkę z leszczyny rosnącej na rozstaju, najlepszy byłby taki samobójczy rozstaj, aaaa... i najważniejsze - pod leszczyną musi być mrowisko. Posiadłszy taką różdżkę, w nocy po pierwszej kwarcie księżyca, zanim kur zapieje drugi raz (i powiadam nie pierwszy i nie trzeci, drugi raz właściwym jest) musisz iść na miedzę oddzielającą pole rzepaku od marchewkowego pola i tam pod gruszą, stojąc na nodze lewej, różdżką północny zachód pokazując po trzykroć wypowiedz "domeno przenieś się, aj waj!". Rano sprawdź IP serwera i nie poddawaj się, jeśli cyfry niewłaściwe ujrzysz, cierpliwym bądź, bo czasami DNS-y czkawkę mają (a na to inna różdżka potrzebna jest).

A teraz czekamy na kolejne posty zachwalające, jak to prosta i bezbolesna procedura jest na tym wspaniałym hostingu, a zalet jego zliczyć nie sposób! Tak przy okazji, czy hostit zlecał ostatnio jakieś ankiety telefoniczne, bo z racji wykonywanych obowiązków z przemiłym ankieterem pół godziny gaworzyć musiałem :( ?

Poszeptajcie sobie do woli kochani szi(f)t-markijeterzy...

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   schollcc 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 15
  • Rejestracja Sat, 04 Feb 12

Napisano 04 February 2012 - 13:20

Wyświetl postUżytkownik Forgiven dnia 11 May 2011 - 21:18 napisał

Trzeba o północy wyciąć różdżkę z leszczyny rosnącej na rozstaju, najlepszy byłby taki samobójczy rozstaj, aaaa... i najważniejsze - pod leszczyną musi być mrowisko. Posiadłszy taką różdżkę, w nocy po pierwszej kwarcie księżyca, zanim kur zapieje drugi raz (i powiadam nie pierwszy i nie trzeci, drugi raz właściwym jest) musisz iść na miedzę oddzielającą pole rzepaku od marchewkowego pola i tam pod gruszą, stojąc na nodze lewej, różdżką północny zachód pokazując po trzykroć wypowiedz "domeno przenieś się, aj waj!". Rano sprawdź IP serwera i nie poddawaj się, jeśli cyfry niewłaściwe ujrzysz, cierpliwym bądź, bo czasami DNS-y czkawkę mają (a na to inna różdżka potrzebna jest).

A teraz czekamy na kolejne posty zachwalające, jak to prosta i bezbolesna procedura jest na tym wspaniałym hostingu, a zalet jego zliczyć nie sposób! Tak przy okazji, czy hostit zlecał ostatnio jakieś ankiety telefoniczne, bo z racji wykonywanych obowiązków z przemiłym ankieterem pół godziny gaworzyć musiałem :( ?

Poszeptajcie sobie do woli kochani szi(f)t-markijeterzy...

No właśnie, dość SPAMU ! albo z pomysłem, albo wcale !

Opcje tematu:

Strona 1 z 1