Strona 1 z 1
Komunikat pewnego mężczyzny
Napisano 03 May 2011 - 08:14
Panowie, uważajcie! Od niedawna po dużych parkingach, najczęściej przy hipermarketach, grasują niepozorne grupy przestępcze. Dwie młode, atrakcyjne kobiety nachodzą mężczyzn zbliżających się w pojedynkę do swoich samochodów. Używając swojego wdzięku namawiają Cię, żebyś podwiózł je do domu. Uważaj, bo jeśli tylko się zgodzisz i ruszysz - tej siedzącej z przodu, niby przez przypadek, spod skąpej bluzki wyślizgnie się duża, ładna pierś, a ta siedząca z tyłu zacznie rozpinać Ci spodnie. Niby fajnie, ale właśnie w tym momencie kradną Ci portfel! Ja zostałem w ten sposób okradziony w poniedziałek, wtorek, środę, czwartek, piątek i w sobotę 2 razy.
Napisano 03 May 2011 - 15:57
Gizo, to Ty musisz być bardzo bogaty . a raczej byłeś 
skoro codziennie kradły Ci portfel
pewnie ukradły CI już wszystko- dlatego ten komunikat
skoro codziennie kradły Ci portfel
pewnie ukradły CI już wszystko- dlatego ten komunikat
Internet skupia szaleńców.
Napisano 03 May 2011 - 18:46
Myślę że to nie Gizia okradły tylko jakiegoś kolesia
wynika to z tytułu tematu !
Swoją drogą to chyba tak dla jaj bo jak można się nabrać tyle razy z tymi samymi Kobietami ? Dlatego jest to w Humorze
Swoją drogą to chyba tak dla jaj bo jak można się nabrać tyle razy z tymi samymi Kobietami ? Dlatego jest to w Humorze
Napisano 03 May 2011 - 19:34
Imbirowa Gizio nie jest z pierwszej łapanki-także spoko. I jak Jack zauważył-to jeden z kolegów z innego forum ma takie poczucie humoru.
Napisano 04 May 2011 - 17:42
Cytat
Myślę że to nie Gizia okradły tylko jakiegoś kolesia wynika to z tytułu tematu !
Cytat
Ja zostałem w ten sposób okradziony w poniedziałek, wtorek, środę, czwartek, piątek i w sobotę 2 razy.
tym się zasugerowałam
Internet skupia szaleńców.
Napisano 04 May 2011 - 19:12
Napisano 04 May 2011 - 19:22
Napisano 07 July 2011 - 20:18
Najpierw ukradły portfel z pieniędzmi, a potem to już jak miał nowy portfel to mu sam portfel ukradły, także się wycfanił
Czytasz biblię, wierzysz w Boga. Czytasz Harrego Pottera, wierzysz w ogry ?
Napisano 10 July 2011 - 23:57
Nic nie mieć i być aseksualnym i ma się spokój . . .
Znudziły mi się fora! Siedzę na nich tylko dla zabicia czasu!
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie