Chciałbym się dowiedzieć jak można wywołać ducha krok po kroku,czy wszyscy muszą znać osobę zmarłą ? .I wiem tyle że trzeba robić tak
-Trzeba mieć tabliczkę Ouija
-Pomieszczenie w którym chcemy wywołać ducha musi być pozbawione wszystkich przedmiotów religijnych
-Pod żadnym pozorem nie wolno nam się śmiać i żartować z ducha
Zastanawiam się czy mogę wywołać ducha z jednym kolegą i nie w naszym domu tylko w opuszczonym nie opodal i jak tam nie ma światła i jest ciemno nawet w dzień to czy moge wywoływać w dzień??
I jak położę tabliczkę Oujia na stołku i dwie zapalone świece i co mamy dalej robić słyszalem że trzeba wywoływać ducha gdzieś ok.20 minut słowami "My zebrani tutaj przywolujemy ciebie Imię i nazwisko,jeśli jesteś z nami przesuń wskaźnik na tak
Czy te słowa wystarczą jeżeli nie to jakie jeszcze trzeba powiedzieć i czy ja mam sie z kolegą trzymać jedą ręke kolegi a drugą wskaźnik na tabliczce? i na koniec trzeba podziękować duchowi ze przybył i zeby przesuna wskaźnik na koniec
Proszę doświadczonych o poradę tutaj albo na gg 15675740 lub na pocztę monek903@interia.pl pozdrawiam

Logowanie