Forum Lagata.pl: ZMORY - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

ZMORY witam. czy wie ktoś czy można nasłać na kogoś zmorę nocną? i jak?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   sheesha 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 1
  • Rejestracja Fri, 08 Apr 11

Napisano 08 April 2011 - 19:21

Hej:) czy wie ktoś czy można nasłać na kogoś zmorę? i jak można to jak to zrobić. bardzo mi na tym zależy i nie dlatego, że jestem nawiedzona czy coś w tym stylu. w moim życiu niedawno stało się coś za sprawą pewnego kolesia, który powinien teraz siedzieć w pudle (m.in za bicie mojej przyjaciółki) chcę się dowiedzieć czy jest coś takiego możliwe. w Internecie raczej nic nie udało mi się znaleźć. proszę o poważne odpowiedzi.

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413
  • Rejestracja Tue, 14 Apr 09

Napisano 08 April 2011 - 20:15

Sugerowałbym gdzieś zgłosić podbicie a nie nasyłać zmory.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   GIZIO 1966 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 1586
  • Rejestracja Sun, 24 Oct 10

Napisano 08 April 2011 - 22:17

Wyświetl postUżytkownik sheesha dnia 08 April 2011 - 19:21 napisał

Hej:) czy wie ktoś czy można nasłać na kogoś zmorę? i jak można to jak to zrobić. bardzo mi na tym zależy i nie dlatego, że jestem nawiedzona czy coś w tym stylu. w moim życiu niedawno stało się coś za sprawą pewnego kolesia, który powinien teraz siedzieć w pudle (m.in za bicie mojej przyjaciółki) chcę się dowiedzieć czy jest coś takiego możliwe. w Internecie raczej nic nie udało mi się znaleźć. proszę o poważne odpowiedzi.

Nie liczył bym na poważne odpowiedzi.Dlaczego? Bo cała ta prośba jest śmieszna i nie poważna.I tak jak Przymysz napisał-koleżanka powinna zrobić obdukcje i powiadomić policję.Tobie kobieto proponuje z lądować na ziemie,a nie bujać w obłokach. :D

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   magia 

• Patriarcha
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa ~VIP~
  • Postów 17107
  • Rejestracja Sun, 24 Sep 06

Napisano 09 April 2011 - 17:48

czy wie ktoś czy można nasłać na kogoś zmorę? i jak można to jak to zrobić. bardzo mi na tym zależy i nie dlatego

Chyba najlepiej jak sama odwiedzisz go w nocy, wtedy cios bedzie odpowiedni do winy.

Użytkownik magia edytował ten post 09 April 2011 - 17:49

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   t.oskar 

• Patriarcha
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa ~VIP~
  • Postów 17753
  • Rejestracja Wed, 07 May 08

Napisano 11 April 2011 - 17:40

Wyświetl postUżytkownik magia dnia 09 April 2011 - 17:48 napisał

Chyba najlepiej jak sama odwiedzisz go w nocy, wtedy cios bedzie odpowiedni do winy.

Po tym ciosie będziesz leczyła się aż przez 9 miesięcy :bobo:
Dedykuje taki stary wierszyk:

Cytat

Źle spała panna Dora,
męczyła dziewczę zmora.
Ślad przepadł po niej wszelki,
zostały tylko szelki :mruga

Użytkownik t.oskar edytował ten post 11 April 2011 - 17:40

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Andres 

• Przetrwały
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 357
  • Rejestracja Mon, 09 Aug 10

Napisano 13 April 2011 - 11:15

Co prawda nie wierzę raczej we wszelkiego rodzaju gusła i zmory (chociaż kto tam wie?) ale proponuje byś raczej nie igrała z siłami nieczystemi... Mówiąc już teraz całkiem poważnie - tego typu przypadki nie kończą się najlepiej. Dla wywołujących rzecz jasna. Lepiej żeby ktoś nie musiał wzywać do Ciebie później egzorcysty. Ewentualnie (w wersji optymistycznej) panów w białych fartuchach z kaftanem bezpieczeństwa :letssin: Są lepsze metody na załatwienie ziemskich porachunków niż uciekanie się do demonów i innych strzyg :diablo:

Użytkownik Andres edytował ten post 13 April 2011 - 11:17

Opcje tematu:

Strona 1 z 1