Jak w temacie,jest taki film,po którym czuliście się przygnębieni,zdołowani?
Strona 1 z 1
Najbardziej przygnębiający film
Napisano 26 March 2011 - 21:17
Zdarzało się, że jakiś film mnie zawiódł, bo nastawiałem się na wielkie dzieło a film okazywał się być gniotem, totalną kaszaną.
No ale raczej nie powiedziałbym o sobie, że byłem po takim filmie zdołowany czy przygnębiony. Powiedziałbym - rozczarowany.
No ale raczej nie powiedziałbym o sobie, że byłem po takim filmie zdołowany czy przygnębiony. Powiedziałbym - rozczarowany.
Napisano 26 March 2011 - 21:25
Mnie trochę zdołował film "Nostalgia anioła",długo nad nim potem rozmyślałam
Napisano 27 March 2011 - 10:00
Cytat
Mnie trochę zdołował film "Nostalgia anioła",długo nad nim potem rozmyślałam
filmu nie widziałam, bo czytałam książkę, i bałam się tego, że film jest gorszy.
wg recenzji był, a nie chciałam mieć później złych skojarzeń.
parę lat temu obejrzałam taki film " psim tropem do domu ". raczej taka opowiastka dla dzieci, ale twardych dzieci.
do dziś na samo wspomnienie tego filmu, uważam że zakończenie było beznadziejne, bo smutne. i żadnemu dziecku tego filmu nie polecam, chyba że chce się odwodnić
mimo, że dał mi do myślenia i to bardzo dużo , i ciągle daje, to zakończenie mnie rozczarowało.
jest jeszcze jeden taki film, 'między piekłem a niebem'. nie spałam po nim przez kilka godzin - potrafi zdołować.
Użytkownik imbirowa edytował ten post 27 March 2011 - 17:54
Internet skupia szaleńców.
Napisano 24 April 2011 - 00:14
Mnie zdołował Brokeback Mountain, trudny temat i średnie zakończenie wydaje mi się, że pomimo dobrych recenzji reżyser sobie nie poradził...
Napisano 29 April 2011 - 22:02
A mnie mocno zdołował polski film Matka Teresa od kotów- ta historia wydarzyła się naprawdę. No i jeszcze Dług- z tego samego powodu.
Napisano 14 May 2011 - 18:57
Mnie przygnębił 'Labirynt Fauna', w sumie to jedyny film przy którym niemal się popłakałam. Atmosfera jest bardzo smutna, pełna chłodu, zła, śmierci i strachu. Lubię ten film ale cięzko go obejrzeć więcej niż kilka razy.
Titanic też jest przygnębiający, choć tej drugiej wersji z Kate Winslet i DiCaprio nie obejrzałam w całości. Widziałam wersję z Catherine Zeta-Jones i po obejrzeniu było mi bardzo smutno.
Titanic też jest przygnębiający, choć tej drugiej wersji z Kate Winslet i DiCaprio nie obejrzałam w całości. Widziałam wersję z Catherine Zeta-Jones i po obejrzeniu było mi bardzo smutno.
locura de los demás y nunca miro la mía!
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie