Stawki przedstawione są w poniższej tabeli:
http://earning.org.u...rnings-rate.png
OPIS:
W porównaniu do bardzo rozsławionego w ostatnim czasie serwisu Hotfile, Fileserve nie posiada rang, co jest jego bardzo mocną stroną, umożliwiającą o wiele wyższe zarobki!
Aktualnie serwis posiada jedne z najlepszych stawek na rynku!
Spostrzeżenia po zarejestrowaniu.
1. Otrzymujemy 500 GB wolnego miejsca na nasze pliki
2. Prędkość dla Free Userów oscyluje w granicach 400 KB/s
3. Pobrania liczone są ze wszystkich krajów
4. Uploadu dokonujemy poprzez stronę główną serwisu, serwer FTP, bądź Remote Control!
5. Baardzo czytelne statystyki i profil użytkownika.
6. Pieniądze naliczane są już od pobrań pliku o rozmiarze 1MB!
7. Wypłaty realizowane są raz w tygodniu w poniedziałek. Pieniądze dochodzą w ciągu 2 dni.
8. Wypłaty realizowane na PayPal, WebMoney oraz AlertPay
9. Minimum do wypłaty to 20$.
Na czym dodatkowo możesz zarobić?
Posiadając własną stronę, możemy zarobić 5% wszystkich premium kont sprzedanych przez nią! DODATKOWO! Otrzymujmy 25% zarobków naszego poleconego!
Upload przez stronę, nie będę wyjaśniał.
Co do FTP. Wielu ludzi ma problem z połączeniem się z serwerem FTP.
Po pierwsze proszę ściągnąć program o nazwie Total Commander, kolejno wejść w zakładkach u góry w Sieć -> FTP połączenie -> Nowe połączenie.
W polach wpisujemy:
Sesja:ftp.fileserve.com
Nazwa hosta:ftp.fileserve.com
Użytkownik:
Hasło:
W dwóch ostatnich wpisujemy: nazwę użytkownika, a hasło znajdziemy w naszym profilu My Account -> Edit Account -> FTP, a następnie klikamy OK i połącz, czekamy chwilkę i gotowe!
Pojawi nam sie po jednej stronie nasz komputer(zawartość dysków), a po drugiej serwer FTP.
Gdy chcemy wrzucić np. plik który znajduje się na pulpicie, szukamy go w jednym z okienek klikamy na niego prawym przyciskiem myszy, następnie naciskamy F5, i w okienku, które wyskoczy OK. Teraz pozostaje tylko czekać
ADRES:
Link polecający: http://www.fileserve...ff=y6t68wH-F6U~
Jeżeli ktoś zarejestruje się z mojego linku, mogę mu pomóc stanąć na nogi. Możesz to również zrobić, jeżeli mój post Ci się spodobał i wiele wyjaśnił
Zarobiłem już w tym programie

Logowanie