Forum Lagata.pl: cellulit - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

cellulit

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   moonwalk_a 

• Trwały
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 183
  • Rejestracja Mon, 26 Sep 11

Napisano 09 February 2012 - 21:54

mam koleżankę masażystkę. Twierdzi, że cellulit można rozmasować. Widziałam na własne oczy efekty, niestety są krótkotrwałe, trzeba powtarzać co jakiś czas.

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   tomek_34 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 4
  • Rejestracja Sun, 26 Feb 12

Napisano 26 February 2012 - 16:47

Witam wszystkie Panie :) zajrzałem do tego tematu, ponieważ zbliża sie Dzień Kobiet i chciałem sprawić żonie prezent. Nasłuchałem się trochę jej narzekań o cellulicie i pomyslałem, że może mógłbym w prezencie podarować jej zabieg, który to zlikwiduje, co o tym myślicie? Czy to wypada/odezwie się do mnie następnego dnia? ;) Mieszkamy w Warszawie i obok znalazłem gabinet Bellisana, w której mają w ofercie: "Redukowanie celulitu: uda/bryczesy/pośladki/ramiona"" czy takie coś by się nadawało? Czy lepiej tak jak tu moonwalk_a napisała wykupić jakiś rodzaj masażu?

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   merkaba 

• Trwały
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 205
  • Rejestracja Fri, 27 Aug 10

Napisano 26 February 2012 - 21:21

smarować żywokostem
żywokost odnawia stare i buduje nowe komórki
Dołączona grafika

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   magia 

• Patriarcha
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa ~VIP~
  • Postów 17107
  • Rejestracja Sun, 24 Sep 06

Napisano 26 February 2012 - 21:28

Wyświetl postUżytkownik tomek_34 dnia 26 February 2012 - 16:47 napisał

Nasłuchałem się trochę jej narzekań o cellulicie i pomyslałem, że może mógłbym w prezencie podarować jej zabieg, który to zlikwiduje, co o tym myślicie? Czy to wypada/odezwie się do mnie następnego dnia?

To ze narzeka nie oznacza, że chce potwierdzenia w postaci zabiegow na cellulit. Jakbys sie poczuł gdyby na urodziny kupiła Ci viagrę?

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   monaliza 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7
  • Rejestracja Mon, 27 Feb 12

Napisano 27 February 2012 - 17:36

Wyświetl postUżytkownik magia dnia 26 February 2012 - 21:28 napisał

To ze narzeka nie oznacza, że chce potwierdzenia w postaci zabiegow na cellulit. Jakbys sie poczuł gdyby na urodziny kupiła Ci viagrę?

dobre ale prawdziwe , he he he

a swoją droga ja wzięłam rok temu kilka masaży, dokładnie nazywało sie to ENDERMOLOGIA , tu można przeczytać- ja do tego gabinetu właśnie chodziłam http://wroclaw.artes...mphastim-masaz/ i efekt był piorunujący, prawie go nie było po tym widać. Byłam potem kilka razy na masażach żeby podtrzymać efekt i naprawdę działało bardzo długo

teraz w ciąży jestem i boje sie masować i niestety od m-ca widzę że go przybyło znowu na udach i jeszcze na ramionach mi się pojawił i nie wiem czy iśc z tym już teraz czy mogę poczekać aż urodze. Jak myślicie?

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   Margola 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa VIP
  • Postów 1522
  • Rejestracja Sat, 28 Jul 07

Napisano 29 February 2012 - 17:41

Wyświetl postUżytkownik merkaba dnia 26 February 2012 - 21:21 napisał

smarować żywokostem
żywokost odnawia stare i buduje nowe komórki

Jak smarować? Przecież to zielsko.

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   zuziq 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 5
  • Rejestracja Tue, 27 Mar 12

Napisano 03 April 2012 - 14:52

przypuszczam, że z żywokostu można robić jakieś domowe maseczki / mazidła i smarowidła, ewentualnie pić napar z niego, chociaż nigdy nie próbowałam.
Mogę za to potwierdzić działanie masaży. Regularny masaż (fachowy, ale można się go nauczyć) może zdziałać cuda. Jeśli ktoś nie chce lub nie umie może wypróbować masażery, niektóre też są niezłe a ostatnio pojawiły się nawet masażery laserowe - to już prawdziwe mercedesy w swojej kategorii :-)
acai berry czyli super jagoda z amazonii

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   noname80 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 5
  • Rejestracja Sat, 21 Feb 09

Napisano 28 April 2012 - 21:09

łagodny jogging, basen, zdrowa dieta, duuużo wody, dobre kosmetyki (moje najnowsze odkrycie linia antycellulit dr Beta coś wspaniałego)i samemu tez mozna odnieść sukces w walce z pomarańczowa skórką.

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   musinek 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 9
  • Rejestracja Tue, 03 Apr 12

Napisano 30 April 2012 - 13:26

Wydaje mi się, że w jakimś stopniu trzeba ograniczyć słodycze! Cukry i węglowodany są odpowiedzialne -za to paskudztwo! Dużo ćwiczeń - mnie pomogło! Zmobilizowałam się na maksa jak mi taka pomarańczka przykleiła się do legginsów i wszyscy mogli ją podziwiać! Odpowiednia dieta, ćwiczenia, czekoladka raz w tygodniu i są super efekty!

Opcje tematu:

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2