Witam mam problem z moim LG GD510 a dokladniej jak wlaczam telefon to noramlnie sie wlacza do menu moge wszystko robic ale po nacisnieciu jednego z przyciskow np;aparatu,lub podlasniania kazdego jaki jest w LG przycisk sie wlaczy i wejde w opcje ktora wybralem ale jak chce kliknac jeszcze raz w obojetnie jaki przycisk to juz mi nie dziala a jak wylacze i wlacze telefon przycisk moge kliknac ponownie raz i pozniej cos jakby zawias OPRUCZ TEGO PROBLEMU WSZYSKO DZIALA DOTYK IDEALNIE NIEE WIEM CO MOZE BYC PRZYCZYNA DLATEGO PROSZE O POMOC
AHA I W TELEFONIE WYMIENILEM SOFT ALE NIC NIE POMOGLA
Z GORY DZIEKI ZA KAZDE ODPOWIEDZI
Strona 1 z 1
LG GD510 dziwny problem z przyciskami
#2 Gość_julia21_*
Napisano 24 February 2011 - 17:10
A nie napisałes waznej rzeczy ,gdzie w ogole kupiłes ten telefon ?
Jesli jest uzywany to tylko ratuje Ciebie wizyta w serwisie.Poszukaj sobie tez specyfikacji na stronie LG.
Jesli jest uzywany to tylko ratuje Ciebie wizyta w serwisie.Poszukaj sobie tez specyfikacji na stronie LG.
Napisano 24 February 2011 - 18:12
domyślam się że na giełdzie bo samemu soft sobie zmieniał, więc gwarancji pewnie brak, zatem szoruj do komisu gdzie kopiłeś i go oddaj.
Nie rozumiem po co grzebać przy czymś co jest nowe
do tego nikt tu nie jest głuchy
DO tego na wielu forach to samo ehhhhhhhh, odpowiedzi dostałeś , więc nie oczekuj że ktoś ci fon naprawi
Nie rozumiem po co grzebać przy czymś co jest nowe
do tego nikt tu nie jest głuchy
DO tego na wielu forach to samo ehhhhhhhh, odpowiedzi dostałeś , więc nie oczekuj że ktoś ci fon naprawi
Użytkownik croc edytował ten post 24 February 2011 - 18:14
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 24 February 2011 - 21:22
Możesz też poszukać na www.lg.com może tam znajdziesz przydatne informacje
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie