Forum Lagata.pl: Programy Partnerskie - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Programy Partnerskie

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   pomeran 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 28
  • Rejestracja Thu, 23 Dec 10

Napisano 28 January 2011 - 19:40

Gdy odpowiednio przyłożymy się do promocji programów partnerskich to są one nam w stanie przynieść całkiem interesujący pasywny dochód. Jakie PP sa według was najlepsze do zarobku ? Sam ostatnio korzystam z PP firmy hostingowej ITL (www.itl.pl) Gwarantują 25% od zakupionej usługi z naszego polecenia. Od czerwca tym sposobem do mojej kieszeni wpadło ponad 100zł - z zaledwie 3 klientów. Dla zainteresowanych podaję adres (nie jest to zaden reflink) https://strefaklient...ser_tpl,pp.html

Jakie inne sprawdzone i efektywne PP polecacie ?

Więcej na ten temat odnaleźć możecie pod adresem www.1biznes.frix.pl

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   T_Tomek 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 14
  • Rejestracja Mon, 31 Jan 11

Napisano 31 January 2011 - 15:06

tak tak tak

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Atom 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 25
  • Rejestracja Wed, 16 Mar 11

Napisano 17 March 2011 - 17:17

Programu partnerskie, jeśli potraktowane poważnie, mogą byc świetnym źródłem dodatkowych pieniędzy. W internecie znajdzie się mnóstwo zachęcających przykładów. Wystarczy kilka minut dziennie i systematyczna praca ;)
Ja korzystam z programu partnerskiego wydawnictwa Złote Myśli przy promocji książek, e-booków, audiobooków i szkoleń.
Oferują wysokie prowizje nawet do 40%, a na początek dużo darmowych pomocnych e-booków, które wytłumaczą co i jak od A do Z :)
Oto link dla ciekawskich: http://pp.zlotemysli...mnicesukcesu,1/

Pozdrówka :)

Użytkownik Atom edytował ten post 17 March 2011 - 17:20

Żyj tak, jakby każdy dzień miał byc ostatnim. Ucz się tak, jakbyś miał życ wiecznie. - Mahatma Gandhi

Czy chciałbyś skończyć z odkładaniem rzeczy na później? Oto książka, która mi pomogła :)
-> http://zlotemysli.pl...to-dzisiaj.html

#4 Gość_zapalniczka_*

• Grupa Goście

Napisano 18 March 2011 - 17:48

Zgadzam się T_Tomek

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   pomeran 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 28
  • Rejestracja Thu, 23 Dec 10

Napisano 27 April 2011 - 12:42

Wy się możecie zgadzać, a ja tymczasem odebrałem utarg za poprzedni miesiąc - 150zł :)

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   nitendo 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 2
  • Rejestracja Thu, 14 Jul 11

Napisano 14 July 2011 - 12:22

Wyświetl postUżytkownik pomeran dnia 27 April 2011 - 12:42 napisał

Wy się możecie zgadzać, a ja tymczasem odebrałem utarg za poprzedni miesiąc - 150zł :)

hehehe no spoko, jeśli o sam wybór programów partnerskich chodzi to klucz do sukcesu tkwi w ich odpowiednim dopasowaniu do rodzaju działalności prowadzonej przez wydawców.
Zasada jest w zasadzie prosta i tak naprawdę poziom efektywności danego programu w dużej mierze zależy od szczegółów m.in. w rodzaju kreacji reklamowej, modelu rozliczeniowego i oczywiście samego profilu reklamodawcy. Wiele sieci afiliacyjnych całkiem nieźle się rozwija, w tym wątku afiliant.com jest dobrym przykładem. Pytanie tylko, dlaczego nadal PP w wielu kwestiach przegrywają z reklamą tradycyjną.

#7 Gość_eleveny_*

• Grupa Goście

Napisano 23 August 2011 - 22:03

Ja ostatnio właśnie podpisałam umowę z uti.pl . Mają bardzo atrakcyjną ofertę. Dopiero ich testuję bo od miesiąca, ale już mi się podoba. Stówka na koncie.

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Magda39 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Domokrążcy
  • Postów 3
  • Rejestracja Mon, 26 Sep 11

Napisano 26 September 2011 - 13:26

Miesiąc temu zapisałam się do fajnego programu partnerskiego http://pp.szybkafaktura.pl .Jak na razie jestem zadowolona z niego .Zarobiłam już trochę grosza .Spróbuj .

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   jacekb 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 8
  • Rejestracja Tue, 18 Oct 11

Napisano 27 October 2011 - 11:51

Witam!

Prowadzę sklep internetowy www.eksperymentuj.pl i szukam chętnych osób do wzięcia udziału w programie partnerskim. Oferuję 10% kwoty zamówienia, którego dokona polecony.

Jeśli prowadzisz stronę internetową, masz dużo znajomych na facebook'u to może być dla Ciebie dodatkowa forma zarobku.

Zapraszam do współpracy i kontaktu: info(małpa)eksperymentuj.pl

Pozdrowienia!

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   tadzik45 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 2
  • Rejestracja Thu, 03 Nov 11

Napisano 03 November 2011 - 11:01

Program partnerski to ciekawy sposób zarobku... Jednak wymaga poświęcenia sporej ilości czasu. Znacznie lepiej stać po drugiej stronie - mieć swój własny produkt i szukać partnerów którzy będą za nas go sprzedawać.

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Anka38 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 12
  • Rejestracja Fri, 04 Nov 11

Napisano 04 November 2011 - 21:51

Jeśli ktoś szuka dodatkowego zarobku to polecam program partnerski z którego sama korzystam http://pp.szybkafaktura.pl .Naprawdę warto .Nie trzeba długo czekać na efekty pracy .

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   mrobert15 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 38
  • Rejestracja Sat, 16 Apr 11

Napisano 26 November 2011 - 18:09

Programy partnerskie to "ciężki kawałek chleba".
Moim zdaniem wymagają tak naprawdę sporo włożonej pracy i czasu, dużej aktywności w Internecie. A zarobić nie jest wcale tak łatwo jak to niektórzy wypisują zachwalając zapisanie się do najlepszego programu partnerskiego.
Ale cóż - trzeba próbować :)
Witryna www.kredyty-lokaty-konta.pl. Produkty, porady, informacje finansowe. Pełna oferta mBank-u a także innych banków: kredyty gotówkowe, pożyczki, lokaty bankowe, wnioski o konto bankowe i inne usługi.

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   piotrus_pan 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 30
  • Rejestracja Mon, 28 Nov 11

Napisano 30 November 2011 - 00:39

Jak nie macie ruchu na swoich stronach to nie zarobicie nic na programach partnerskich .

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   roseee123 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 11
  • Rejestracja Wed, 30 Nov 11

Napisano 01 December 2011 - 16:35

Też uważam, że słabo z zarobkami..

Opcje tematu:

Strona 1 z 1