Media odnotowały kolejny sposób na manifestowanie swojego charakteru, poglądów czy hobby. Pokaż mi swój dzwonek telefoniczny, a powiem ci kim jesteś. Polifonia, truetone, realmusic... Szokują, denerwują, śmieszą, bywają powodem kłopotliwych sytuacji. Wyobraźnia ludzka nie zna granic. Powstają nawet rankingi dzwonków, które są "na topie". Jaki dzwonek słychać u Was? Co sądzisz o spersonalizowanych dzwonkach?
Strona 1 z 1
Co gra w Twoim telefonie?
Napisano 22 January 2011 - 22:05
Ameryki nie odkryłaś zakładając ten temat. Ja mam od 5 lat ten sam dzwonek. Nie przykładam do tego uwagi ale faktycznie wielu ludzi manifestuje coś poprzez dzwonek.
Ja najczęściej mam i tak wibrację włączoną, bo np. w szkole szczytem buractwa jest przerywać prowadzącemu zajęcia swoim dzwoneczkiem. Podobnie w pracy, kiedy jakieś zebranie jest to spaliłbym się ze wstydu jakby mi zadzwoniło.
Ja najczęściej mam i tak wibrację włączoną, bo np. w szkole szczytem buractwa jest przerywać prowadzącemu zajęcia swoim dzwoneczkiem. Podobnie w pracy, kiedy jakieś zebranie jest to spaliłbym się ze wstydu jakby mi zadzwoniło.
Napisano 23 January 2011 - 17:32
ja mam od kilku lat ten sam dzwonek, michael jackson black or white, a z racji ze uzywam dwoch telefonow i mogloby mi sie mylic w drugim mam ustawiony klaczny dzwonek nokii 
i raczej dzwonkiem nic nie manifestuje
i raczej dzwonkiem nic nie manifestuje
Użytkownik imbirowa edytował ten post 23 January 2011 - 17:33
Internet skupia szaleńców.
Napisano 23 January 2011 - 17:52
Ja mam zazwyczaj wyłączony tel. i rzucony gdzieś do szafy,bo nie lubię jak ktoś do mnie dzwoni
tym sposobem mam święty spokój.A jeśli już jest włączony to nawet sama nie wiem co mi tam gra,jakaś piosenka,którą sobie ściągłam z neta,przez jakiś czas miałam na sms-a dzwonek z reklamy heya "kruki" (pewnie wszyscy znają
),ale ogólnie to obojętne mi to jaki będzie dzwonek
Napisano 25 January 2011 - 17:41
W pierwszym telefonie dzwonek to "Whole Lotta Love"-Led Zeppelin,a w drugim Lili Marlene śpiewana przez żołnierzy Wehrmachtu.
Napisano 28 January 2012 - 19:16
a u mnie w telefonie gra "Icy Tower Jump" pobrałam sobie z www.mobilegate.pl i teraz jak nie mam co robić to sobie skaczę
a jezeli chodzi o dzwonek to Adele "Someone Like You", wolne troche ale lubię ten kawałek
a jezeli chodzi o dzwonek to Adele "Someone Like You", wolne troche ale lubię ten kawałek
Użytkownik Apip7 edytował ten post 28 January 2012 - 19:25
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie