Modny obciach
Napisano 28 November 2011 - 12:57
Napisano 28 November 2011 - 13:00
Dla mnie bardziej rażące byłyby różowe kozaczki. Biały to moim zdaniem zupełnie neutralny kolor.
sam kolor jest nawet neutralny, aczkolwiek nie na kozakach.
różowe kozaki kojarzą mi się tylko z jedną panią :

i to już nie jest kicz. bo tego zjawiska nie da się nazwać.
Ponoć noszenie białych kozaków to obciach.
Więc po co je produkują?
żeby 'dziewczynki' miały w czym się lansować na dyskotekach.
No właśnie. Ktoś puścił famę, że to obciach i się rozeszła jakaś głupota. Jakby kolor miał jakieś znaczenie. Chyba nigdy nie zrozumiem kobiet<_< Założę się o milion złotych, że gdyby raptem większość kobiet zaczęła nosić białe kozaczki, to te kobiety, które to najbardziej krytykowały same zaczęłyby w nich chodzić
może takie kozaczki trafiają w Twój gust, może u Ciebie w Radzyniu tak się nosi, ale na całe szczęście większości normalnych kobiet te buty się źle kojarzą.
Użytkownik imbirowa edytował ten post 28 November 2011 - 13:03
Napisano 28 November 2011 - 13:07
Nie nie. Jest jak mówi Przymszy. Produkuje się to, co się sprzedaje. Fakt - może akurat kupują je te "dziewczynki", ale towar jest chodliwy i ktoś na tym zarabia.
może takie kozaczki trafiają w Twój gust
Nie trafiają, ale też mi nie przeszkadzają.
może u Ciebie w Radzyniu tak się nosi
Jedne kobiety noszą, a inne nie. Jak wszędzie.
ale na całe szczęście większości normalnych kobiet te buty się źle kojarzą.
To znaczy jak? Z dziwką?
Napisano 28 November 2011 - 13:11
Gdyby większość puszczalskich blachar nosiła czarne kozaczki to możliwe, że czarne wpadłyby w niełaskę. Choć czarny but nie jest tak rzucającym się w oczy jak biały - może to też ma jakieś znaczenie.
Napisano 28 November 2011 - 13:15
Napisano 28 November 2011 - 13:16
ale one wyglądają źle
To znaczy jak? Z dziwką?
też. może jak kiedyś zaczniesz jeździć autostradą to będziesz myślał podobnie.
Użytkownik imbirowa edytował ten post 28 November 2011 - 13:17
Napisano 28 November 2011 - 13:18
Jechałem. Z butów dziwek można ułożyć tęczę.
Napisano 28 November 2011 - 13:19
Słusznie. Pewnie nosisz luźne ciuchy.
Jestem zdania, że buty świadczą o człowieku
Brzmi to dziwnie ale ośmielę się stwierdzić, że moim zdaniem również coś w tym jest
Napisano 28 November 2011 - 13:24
Cytat
jednobarwną
Cytat
bardziej paznokcie.
a o mieszkaniu kuchnia.
Napisano 28 November 2011 - 13:24
Tak
Brzmi to dziwnie ale ośmielę się stwierdzić, że moim zdaniem również coś w tym jest
Tak mnie uczono w domu. Wszystko wszystkim, ale buty muszą być czyste i zadbane. Nie muszą być firmowe, choć kobiety na to patrzą w pierwszej kolejności. Przynajmniej większość z ich. Ja preferuję oryginalne nie dla szpanu, ale po prostu długo je mam. Mieszkam w miejscowości, gdzie większości nie stać na oryginalne buty. Mnie też tak naprawdę nie stać. Zawsze jak kupuję w danym miesiącu takie buty, to muszę sobie wtedy wiele odmówić.
jednobarwną
Nie nie. Widziałem różne różności. Wszystkie kolory. Białe też.
bardziej paznokcie.
a o mieszkaniu kuchnia.
Też
Użytkownik S.B. edytował ten post 28 November 2011 - 13:26
Napisano 28 November 2011 - 13:32
faceci zazwyczaj nie rozróżniają kolorów.
Mieszkam w miejscowości, gdzie większości nie stać na oryginalne buty. Mnie też tak naprawdę nie stać. Zawsze jak kupuję w danym miesiącu takie buty, to muszę sobie wtedy wiele odmówić.
i nie uważasz tego za głupotę? noszenie butów na które Cię nie stać?
'oryginalne' buty w zestawieniu z koszulką i jeansami z bazaru też mnie śmieszą.
Napisano 28 November 2011 - 13:38
Ja rozróżniam.
i nie uważasz tego za głupotę? noszenie butów na które Cię nie stać?
'oryginalne' buty w zestawieniu z koszulką i jeansami z bazaru też mnie śmieszą.
Nie uważam tego głupotę, bo w ogólnym rozrachunku i tak lepiej na tym wyjdę. Buty nieoryginalne szybko się rozpadają. Na kilka takich par wydam więcej pieniędzy niż na jedną oryginalną parę
Pozostałe ciuchy nie są tak narażone na niszczenie jak buty z oczywistych przyczyn. Nie noszę oryginalnych ciuchów, ale też nie kupuję ich na bazarze.
Napisano 28 November 2011 - 13:41
Serio?
To dla mnie jakieś nowe informacje. Czy właśnie dlatego stawiasz na firmowe, markowe obuwie?
Ja nie stawiam na markę buta tylko na dobry wygląd i wygodę - obie te cechy są tak samo ważne.
Logo na bucie nie gwarantuje dobrego wyglądu.
Napisano 28 November 2011 - 13:44
I tak jak napisałem wcześniej:
Ja preferuję oryginalne nie dla szpanu, ale po prostu długo je mam.
Napisano 28 November 2011 - 13:46
w rzeczy samej.
a co do tych butów , to chyba facetom wydaje się że :
'Mam trzy paski na ramionach
Każda laska jest już moja'
tyle, że na butach..
Buty nieoryginalne szybko się rozpadają. Na kilka takich par wydam więcej pieniędzy niż na jedną oryginalną parę
jak dbasz, tak masz.
Użytkownik imbirowa edytował ten post 28 November 2011 - 13:46
Napisano 28 November 2011 - 13:49
Tak - tylko, że o buty oryginalne dbam tak samo jak dbałem o buty nieoryginalne i okazało się, że te drugie dużo szybciej nie wytrzymują
Napisano 23 April 2012 - 14:42

Logowanie