Jak oceniacie styl ubierania Polaków widzianych na co dzień na ulicach? Potrafią ubrać się stosownie do okazji, czy też nadal królują osławiona "skarpetki do sandałów"? Kto ubiera się bardziej oryginalnie? Młodzież, osoby w średnim wieku czy starsze?
Strona 1 z 1
Moda polska
Napisano 20 January 2011 - 18:17
zalezy od miasta szczerze mowiac, w wiekszych miejscowosciach styl ubierania jest bardziej odwazny 
a feee!!
to bez znaczenia
czasem osoby starsze potrafia sie lepiej ubrac niz mlodziez
Cytat
"skarpetki do sandałów"
a feee!!
Cytat
Młodzież, osoby w średnim wieku czy starsze?
to bez znaczenia
Internet skupia szaleńców.
Napisano 13 October 2011 - 16:22
Ja jestem po roku nauki w studium dziewulskich i troszkę juz liznełam wiedzy na temat stylu.I powiem Wam ze u nas to jest tak,ze jesli coś jest modne to chodza w tym wszystkie laski,wiec w sumie ulica wyglada bardzo podobnie-to jest troche tak jak wszystkie miałyby ten sam styl.A to jest strasznie nudne.No teraz króluja botki wywiniete ala Sablewska.Pewnie widujecie czesto własnei tak wygladajace dziewczyny.To naprawde nie jest dowówd ze ma sie swój styl.
Napisano 14 October 2011 - 12:18
ano żebyś wiedziała koleżanko wyżej, że jak coś jest modne to pomyka w tym większa część miasta, i nie jest ważne to czy ten fatałaszek pasuje do figury, tylko to aby być glamour
A to czasami wygląda żałośnie.
Zauważyłaś, że książka po kilkakrotnym przeczytaniu staje się o wiele grubsza, niż była? Jakby za każdym razem coś zostawało między kartkami: uczucia, myśli, odgłosy, zapachy... A gdy po latach zaczynamy ją kartkować, odnajdujemy w niej nas samych, młodszych, innych...
http://www.karmimypsiaki.pl/home
http://www.karmimypsiaki.pl/home
Napisano 14 October 2011 - 12:22
oczywiście , ale można nosić wywinięte botki ala sablewska, i łączyc je ze swoją stylizacją i mieć swoj styl.
ja sie zawsze lubilam inaczej ubrac, nigdy mi nie przeszakdzalo to, ze sie wyrozniam.
ja nie wiem co znaczy moda- wiem co znaczy styl ewentualnie. za bardzo nie orientuję się co jest teraz modne . bo dla jednych może być to zestawienie błyszczących leginsów z tuniką dla innych zestawienie szerokich dzwonów z koszulą.
ja sie zawsze lubilam inaczej ubrac, nigdy mi nie przeszakdzalo to, ze sie wyrozniam.
ja nie wiem co znaczy moda- wiem co znaczy styl ewentualnie. za bardzo nie orientuję się co jest teraz modne . bo dla jednych może być to zestawienie błyszczących leginsów z tuniką dla innych zestawienie szerokich dzwonów z koszulą.
Internet skupia szaleńców.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie