http://www.polorama....lskiego_on_line
Co sądzicie o różnych kursach przez internet,czy możliwe jest aby w ten sposób nauczyć się języka czy jest to zwykłe naciąganie?
Strona 1 z 1
Kursy języka angielskiego on-line
Napisano 19 January 2011 - 15:38
Naciąganie to raczej nie jest, chociaż nie próbowałem to ciężko stwierdzić. Jednak jak się zastanowić to da się nauczyć w ten sposób. Jest w internecie wiele poradników, gdzie rzeczowo wytłumaczono jak coś zrobić - pomocna sprawa dla laików. Tak więc nauczyć języka(przynajmniej podstaw) też się pewnie da.
Napisano 19 January 2011 - 15:49
no ale pewnie jest to trudniejsze niż normalnie w szkole przy nauczycielu,który wszystko wytłumaczy.Mi się wydaje,że tego typu kursy (nie tylko angielskiego,ale różne inne) to trochę takie naciąganie jest
Napisano 19 January 2011 - 15:58
Trzeba by samemu zweryfikować. Dokładnie nie wiem jak wygląda taki kurs i jakie ma się możliwości. Pozostaje też kwestia ceny, jeśli jest przystępna to może warto spróbować.
Napisano 19 January 2011 - 16:01
Ja gdybym miała wybierać to zdecydowanie zapisałabym się na jakiś kurs do normalnej szkoły,myślę,że nie byłabym w stanie sama się uczyć np. języka od podstaw
Napisano 19 January 2011 - 21:48
Bardzo dobra forma, o ile jest się wystarczająco sumiennym. Jest taka platforma SupermemoNet.pl, z której sam korzystałem. Poza nauką słówek, gramatyką za darmo, są normalne lekcje. Poza tym jest wiele portali z nauką angielskiego.Potrzebna jest jednak nasza systematyczność.
Tam nikt nikogo nie kontroluje, kontrolujesz się sam.
Tam nikt nikogo nie kontroluje, kontrolujesz się sam.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie