Gienek Loska -uliczny grajek
Napisano 06 June 2011 - 06:46
Stało się to-co miało się stać i było nieuniknione.Wielkie graty dla Gienka.Piosenka z Maleńczukiem oddała,to co najlepsze w Gienku.
Wreszcie dali mu pograć na pudle i po śpiewać.Szkoda Ady-bo ma dziewczyna talent w przeciwieństwie od sztucznego wytworu Szpaka.No-ale jeżeli może zaistnieć coś takiego w tym kraju,jak Doda,to czemu nie Szpak.
Zgroza.
Napisano 07 June 2011 - 07:34
Właśnie znalazłem kawałek końcowy Gienka w X -factory,który moim zdaniem zapewnił mu wygraną.Zajefajnie chłopaki zagrali,na luzie i to było to.
Użytkownik GIZIO 1966 edytował ten post 07 June 2011 - 07:34
Napisano 07 June 2011 - 21:18
Brawa Dla Gienka
Wygrana jak najbardziej zasłużona
Ale prowadzący program tak się zbłaźnił , Jak zadawał Gienkowi pytania z strony której Gienek akurat nie słyszy na ucho , żenada gościu pojechał po bandzie !!! zresztą nie pierwszy raz ! Teraz czekam na płytę Gienka , byle nie było tak że mu narzucą repertuar !
Napisano 08 June 2011 - 06:24
Użytkownik jack66 dnia 07 June 2011 - 21:18 napisał
Brawa Dla Gienka
Wygrana jak najbardziej zasłużona
Ale prowadzący program tak się zbłaźnił , Jak zadawał Gienkowi pytania z strony której Gienek akurat nie słyszy na ucho , żenada gościu pojechał po bandzie !!! zresztą nie pierwszy raz ! Teraz czekam na płytę Gienka , byle nie było tak że mu narzucą repertuar !
No właśnie,ale myślę,że Gienek pozostanie sobą.Prędzej oleje,niż się sprzeda.Przecież za to,że nie wyraził zgody na udział w reklamach poleciał z "Mam talent".Podejrzewam,że Chylińska też miała w tym mały udział,bo przestraszyła się konkurencji i tego jakie głupoty machnęła na początku pierwszego występu Gienka w tamtym programie.
Napisano 12 July 2011 - 19:38
Jak pierwszy raz to dosłuchałem nie mogłem uwierzyć.Gienek znów mnie zajebiście zaskoczył-GENIALNE !!! 
Użytkownik GIZIO 1966 edytował ten post 12 July 2011 - 19:39
Napisano 15 July 2011 - 11:03
Tak, świetny, pamiętam jego występy jeszcze przed popularnością na rynku. Niesamowity głos i wrażliwość.

Logowanie