Forum Lagata.pl: Dexter - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Dexter

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Pigułka 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 63
  • Rejestracja Tue, 07 Dec 10

Napisano 14 December 2010 - 20:33

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dexter tytułowy główny bohater serialu, laborant analizy krwi z posterunku Policji w Miami. W ciągu dnia przykładny obywatel, nocą seryjny zabójca ścigający tych którzy wymykają się wymiarowi sprawiedliwości, unikając odpowiedzialności za popełnione zbrodnie. Adoptowany przez policjanta Harrego i nauczony przez niego KODEKSU Dexter musi zmierzyć się z życiem swoim i innych by poznać swoje przeznaczenie. Pewnego dnia w jego życie wkrada się morderca z ciężarówki-chłodni (nazwany tak przez policję), który wzbudza w nim podziw – okalecza on swe ofiary w wyjątkowy sposób. Okazuje się, że zabójca wie wiele o życiu Dextera i o jego sekrecie. Samo imię bohatera jest ironiczne - Dexter po łacinie znaczy "prawy", "praworządny".

Jak na razie ma u mnie pierwsze miejsce wśród seriali :D Czy jest tu ktoś kto również jest fanem Dextera?

Użytkownik Pigułka edytował ten post 14 December 2010 - 20:38

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   RumJanka 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 22
  • Rejestracja Sun, 27 Feb 11

Napisano 29 April 2011 - 21:21

Ja też jestem fanką Dextera ale musiałam trochę nadgonić z oglądaniem bo właśnie piąty sezon leci na nfilm. A podobno ma być i szósty ale ja jeszcze o tym nie myślę, na razie zastanawiam się, co producenci wymyślili na zakończenie tego sezonu.

Opcje tematu:

Strona 1 z 1