Ja z racji mojego zawodu nie mam stałego miejsca pracy , jeżdżę w różne miejsca miasta często poza nie , zasadniczo śmigam swoim autem , czasem od święta jadę komunikacją miejską
Strona 1 z 1
Jak masz daleko
Napisano 02 December 2010 - 11:46
Jak masz daleko do pracy ,szkoły. i ile ci zwykle zajmuje to czasu i czym się przemieszczasz do celu
Ja z racji mojego zawodu nie mam stałego miejsca pracy , jeżdżę w różne miejsca miasta często poza nie , zasadniczo śmigam swoim autem , czasem od święta jadę komunikacją miejską
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 02 December 2010 - 11:51
Ja do Pracy mam stosunkowo blisko , Jakieś 2 km , więc śmigam rowerkiem
A i nie raz pieszo
Napisano 02 December 2010 - 18:44
ja na uczelnie jade 5 czasem 6 przystankow tramwajem ;-)) czasem zdarza sie ze jade samochodem, ale to wtedy kiedy zaczynam pozniej zajecia, bo przebic sie przez samo centrum Wroclawia o 7.30 rano to katorga- tramwajem szybciej.
Internet skupia szaleńców.
Napisano 04 December 2010 - 17:45
Ja na uczelnię mam ok. 8-9km.
Od święta jeżdżę samochodem i zajmuje mi to ok 10min, niestety na co dzień męczę się autobusem, który jedzie okrężną drogą i jedzie ok. pół godziny
Od święta jeżdżę samochodem i zajmuje mi to ok 10min, niestety na co dzień męczę się autobusem, który jedzie okrężną drogą i jedzie ok. pół godziny
Napisano 04 December 2010 - 22:00
U mnie roznie z tym bywa jak mam na miejscu to wliczajac korki okolo 40 minut, jak mam wyjazd zamiejscowy to zwieksza sie do kilku godzin.
Napisano 23 December 2011 - 21:25
Srodek transportu - autobus, okolo 15 minut jazdy nim.
_ _ _
óida oudén eidós
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
óida oudén eidós
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Napisano 05 January 2012 - 12:08
Użytkownik croc dnia 02 December 2010 - 11:46 napisał
Jak masz daleko do pracy ,szkoły. i ile ci zwykle zajmuje to czasu i czym się przemieszczasz do celu?
10 minut miejskim autobusem i jestem w pracy
Zauważyłaś, że książka po kilkakrotnym przeczytaniu staje się o wiele grubsza, niż była? Jakby za każdym razem coś zostawało między kartkami: uczucia, myśli, odgłosy, zapachy... A gdy po latach zaczynamy ją kartkować, odnajdujemy w niej nas samych, młodszych, innych...
http://www.karmimypsiaki.pl/home
http://www.karmimypsiaki.pl/home
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie