Forum Lagata.pl: drogowcy a zima - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

drogowcy a zima

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   croc 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 3238
  • Rejestracja Mon, 25 Sep 06

Napisano 29 November 2010 - 22:46

Musiałem dzisiaj pozałatwiać trochę spraw na mieście , niestety jak przy takiej pogodzie korki nie małe z reszta. i co mnie irytuje na CB same obelgi same oskarżenia w kierunku drogowców że zaspali itp. kiedy zaśpią to zaśpią. ale dzisiaj nie dało się inaczej sypało od wczesnego rana i to dosyć mocno więc co oni mogli, tam jechali gdzie im kazano ,sypali i spychali na wyznaczonych drogach i trasach , ale niektórym wydaje się ze powinna być czarna droga przy takiej pogodzie
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   jack66 

• Patriarcha
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa ~VIP~
  • Postów 12487
  • Rejestracja Wed, 26 Jul 06

Napisano 29 November 2010 - 22:52

Dokładnie croc , Ja pracuję w takiej właśnie firmie która zajmuje się odśnieżaniem w zimie , i napewno nie zaspali , Ale nie są w stanie nadążyć za mocno sypało ! Ja też przed tym okresem co nie pracowałem w tej firmie miałem takie zdanie na temat odśnieżania , Teraz dopiero widzę jak jest naprawdę , Kierowcy zapierda..ją po 20 godz a nawet i więcej , ale i tak nie nadążają jak tak sypie , A do tego nawiewa z poboczy ! Ja powiem tak zima napewno ich nie zaskoczyła , Umnie maja system powiadomień o której ma padać śnieg i o tej godzinie są juz na miejscu czy pada czy nie są dyżury i czekaja jak tylko zacznie padać zaraz wyruszają w trasę ! Ale nie da się opanować tego jak widać !
W Żyłach Szlachetna Krew W Sercu Poznański Lech !!!

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   mikolaj22 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 31
  • Rejestracja Mon, 07 Dec 09

Napisano 29 December 2010 - 00:51

Wszędzie gdzie spadło więcej śniegu niż zwykle jest paraliż. W USA ludzie samochody zostawili na ulicach, bo nie dają rady z odśnieżaniem. Nie tylko u nas sa takie warunki.

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   vipero 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 11
  • Rejestracja Wed, 29 Dec 10

Napisano 29 December 2010 - 21:33

Dokładnie. Każdy tylko narzeka jak jest, a przecież nie pierwszy raz zima zaskoczyła kierowców.^^

Opcje tematu:

Strona 1 z 1