Stuptuty, czyli ochraniacze przeciwśniegowe. Nie kosztują wiele, a mogą się przydać. Może warto pomyśleć o nich przed wyjazdem w góry :?: Przydają się nie tylko w zimie, ale i latem podczas deszczowej pogody. Najtańsze kosztują 30-40 pln, a suche buty wydateni wpływają na komfort. Czy ktoś z Was używał tego wynalazku :?: Jeśli tak, to czy modele całkowicie szczelne, czy oddychające :?:
Strona 1 z 1
Stuptuty
Napisano 05 September 2007 - 22:52
powiem Ci ze to fajna rzecz, idąc jesienią w deszczu w wysokiej trawie nie musiałam sie martwic ze woda wleje mi sie od góry do butów, a taki marsz na pewno nie zalicza sie do przyjemnych... moje stuptuty sa raczej szczelne niz oddychajace, wpadlam kiedys do glebokiej kaluzy, siegala mi do lydek, zrobilam w niej 3 kroki zanim wydostalam sie na suchy teren, i kiedy zdjelam stuptuty zeby sprawdzic czy wszystko ok, okazalo sie ze nogi, skarpety jak i buty byly suche
niach niach ja kocham te wynalazki i goraco polecam zakupu. laze z kumplami po gorach i kiedy idziemy w deszczu to ja z zadowoleniem zakladam ochraniacze na nogi a oni tylko patrza
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie