Spotkałam się na niektórych forach z opiniami że westerny są nudne.
Każdy kocha tak jak chce ,ale oglądałam sporo westernów, niektóre np. Rio Bravo po kilka razy i nigdy się nie nudziłam.
A jakie jest wasze zdanie ?
Strona 1 z 1
Westerny
Napisano 09 December 2010 - 20:29
No na westernach to ja się wychowałem,a Rio Brawo to już klasyka.Szczególnie lubię tą scenę kiedy Dean Martin zaczyna śpiewać,a Ricki Nelson gra na gitarze.
Napisano 09 December 2010 - 21:57
W latach 80-tych westerny były puszczane w naszej TV tylko w soboty. Czekało się na kino nocne i wcale nie przeszkadzało, iż oglądaliśmy w czarno-bialym telewizorze. Porównując filmy z tamtych lat i obecne, widać jak na dłoni sztuczne efekty, dekoracje i przesuwające się tło. Dzisiejszy western nie przeszedł by już z płytkim scenariuszem i tandetną scenerią
zmieniły się czasy i my rownież
Napisano 09 December 2010 - 22:50
a ja lobię stare i nowe westerny, dobrze się na nich bawię, ale tylko filmy żadnych seriali, wcale mi nie przeszkadza ze efekty lipne ale można obejrzeć i do nich wrócić , a ostatni ciężko znaleźć film do którego się wraca, tytułów nie pamiętam ale jeden z tych co mi się podobał i stary i nowy to 3.10 to yuma
Użytkownik croc edytował ten post 09 December 2010 - 22:50
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 10 December 2010 - 07:53
Użytkownik croc dnia 09 December 2010 - 22:50 napisał
a ja lobię stare i nowe westerny, dobrze się na nich bawię, ale tylko filmy żadnych seriali, wcale mi nie przeszkadza ze efekty lipne ale można obejrzeć i do nich wrócić , a ostatni ciężko znaleźć film do którego się wraca, tytułów nie pamiętam ale jeden z tych co mi się podobał i stary i nowy to 3.10 to yuma
Nie-no Bonazna,to nie był zły serial.A odnośnie tytułów innych westernów-to warto wspomnieć o :"Siedmiu wspaniałych","Ostatni pociąg z Gun Hill","Szybcy i martwi","Ostatni kowboj","W samo południe","Pat Garrett i Billy Kid","Tańczący z wilkami","Joe Kid","Geronimo","Tombstone","Bez przebaczenia","Appaloosa","Silverado","Dobry,zły i brzydki","Za Garść Dolarów","Krew za krew ".
Napisano 14 December 2010 - 11:33
Zobaczcie sobie tego:
http://www.filmweb.p...Hex-2010-451428
Ja osobiście jeszcze nie widziałem ale podobno ma byś super.
http://www.filmweb.p...Hex-2010-451428
Ja osobiście jeszcze nie widziałem ale podobno ma byś super.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie