Strona 1 z 1
Torby, torebki
Napisano 17 September 2010 - 13:35
Jakie lubicie torby? Duże, małe, sportowe, eleganckie? Na co zwracacie uwagę przy kupnie torebki: na cenę, markę, fason, jakość, materiał? Ja się właśnie rozglądam za jakąś porządną dużą torbą. Jeśli macie jakieś typy to piszcie.
Napisano 03 October 2010 - 16:25
Duże lubię najbardziej, targam ze soba zwykle mnóstwo rzeczy wyjątkowo potrzebnych i niezbednych w każdej sytuacji
Napisano 21 October 2010 - 09:56
Jak u większości kobiet, tak i u mnie torba to worek bez dna.. nieodkryta przez mężczyznę otchłań nieznanych przedmiotów i niepoznanych zakamarków. To właśnie dlatego zdecydowanie bardziej lubię duże torbiszcze.. ponieważ wszystko mogę w nich zmieścic.. a poźniej niczego nie mogę znaleźć (taka kolej rzeczy).
Małe torebki czy kopertówki lubię zabierać na bankiety, przyjęcia czy wesela.. wtedy kiedy potrzebuję tylko kilku "drobiazgów". Chodź bardzo ciężko się w kopertówkę zapakować to czasem niestety trzeba..
i to własnie wtedy okazuje się, że te stosu rzeczy któe nosimy w duzych torbach na codzień są nam poprostu nie potrzebne
Napisano 01 May 2011 - 18:38
mam mnóstwo torebek, i każda ma inny rozmiar. kiedyś uwielbiałam duże , pakowne torebki, ale nigdy nie umiałam w niej zachować porządku. i zdarzało się ,że jak szukałam klucza przy samochodzie to musiałam z niej wszystko wyrzucać ;/
dlatego w pewnym momencie przeniosłam się do torebki mniej więcej średniej, do której daje tylko to, co najpotrzebniejsze.
dzięki temu nie denerwuję się niepotrzebnie że nie umiem nic znaleźć ( a wcześniej zdarzało się to dość często, i co najważniejsze w nietypowych sytuacjach
)
z dużą torbą chodzę tylko na uczelnie, po powrocie do domu odkładam ją w kąt.
dlatego w pewnym momencie przeniosłam się do torebki mniej więcej średniej, do której daje tylko to, co najpotrzebniejsze.
z dużą torbą chodzę tylko na uczelnie, po powrocie do domu odkładam ją w kąt.
Internet skupia szaleńców.
Napisano 24 May 2011 - 01:36
W sumie mam tylko jedną torebkę więc jak widać nie mają one dla mnie jakiegoś wybitnego znaczenia. Torebki zawsze kupuję czarne żeby do wszystkiego pasowały - w miarę duże, żeby były praktyczne ale przy tym są eleganckie, tak, jakby przyszło mi ją dopasować do sukienki
No i taka jest właśnie moja obecna torebka.
locura de los demás y nunca miro la mía!
Napisano 24 May 2011 - 21:17
mam sporo różnych torebek,ale i tak zazwyczaj noszę tą,która aktualnie jest moją ulubioną
.Jak chodziłam do szkoły to wolałam torby bardziej sportowe,potem zdecydowanie bardziej eleganckie i tak mi już zostało. Właściwie to teraz nie nie wyobrażam sobie życia bez torebek,plecaków nie noszę wcale no to pozostały by chyba reklamówki
Napisano 25 May 2011 - 14:14
a ja lubię takie jak Prince dodał
:hehe:
a tak na poważnie, to nie duża nie mała, taka szmaciatka w kwiatki, kropki, paski... ^^
a tak na poważnie, to nie duża nie mała, taka szmaciatka w kwiatki, kropki, paski... ^^
Napisano 09 August 2011 - 18:42
Najbardziej chyba te obszerne, i w jakims ladnym soczystym kolorze.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie