Strona 1 z 1
Czy jesteś niewolnikiem gier ?
Napisano 16 September 2010 - 13:42
Może to zabrzmi ordynarnie, ale polecam się przetestować na uzależnienie od gier komputerowych.
Wszelkie nałogi i brak umiaru szkodzą zdrowiu. Sam coś o tym wiem.
Jak ktoś się czuje zagrożony uzależnieniem od komputera to podaję linka na odpowiedni test by to sprawdzić samemu.
http://www.testyopin...hologiczny.html
Wszelkie nałogi i brak umiaru szkodzą zdrowiu. Sam coś o tym wiem.
Jak ktoś się czuje zagrożony uzależnieniem od komputera to podaję linka na odpowiedni test by to sprawdzić samemu.
http://www.testyopin...hologiczny.html
Napisano 12 November 2010 - 00:32
No proszę wychodzi że nie jestem a zawsze mi się wydawało że jest odwrotnie
Napisano 28 November 2010 - 13:12
No a jednak żona się myli, nie jestem niewolnikiem gier:)
fanta001
E-Papierosy Forum
Jeżeli palisz papierosy i chciałbyś zadbać o swoje zdrowie zajrzyj koniecznie na Epapierosy forum
E-Papierosy Forum
Jeżeli palisz papierosy i chciałbyś zadbać o swoje zdrowie zajrzyj koniecznie na Epapierosy forum
Napisano 29 November 2010 - 14:34
Heh jak zwykle płatne ale bez tego mogę powiedzieć że jestem xD
Napisano 29 November 2010 - 14:46
nie jestem bo za bardzo czasu nie mam, tylko się tak zastanawiam gdzie jest granica niewolnictwa a uzależnienia
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 30 November 2010 - 00:31
Ehh pytania tendencyjne, nie odnoszące się do gier tylko ogólnie do korzystania z komputera i do tego nie biorące pod uwagę że ktoś może na komputerze pracować...
Napisano 30 November 2010 - 01:47
od uzależnienia do niewolnika z jednej strony jest mają droga z drugiej strony zależy w co się gra jeśli w jakąś grę online ogame to żyje się pod gierke to wtedy ok można być niewolnikiem ale jeśli się gra w nie wiem pasjansa czy jakiegoś innego pokera to tylko uzależnienie.
Napisano 11 August 2011 - 11:14
ooo znaczy że jednak wpadłam po uszy... w sumie to logiczne, bo jak nie zajrzę raz dziennie na kapi hospital to jestem chora
wiem, ze to dziecinne, ale wszelkiej maści gry mnie wciągają z wyjątkową łatwością.
Napisano 06 December 2011 - 16:53
Crap... jestem i to wybitnie, ale jak raz dziennie nie zajrzę do world of tanks to mogę się rozchorować
...dobre gry na przeglądarkę nie są złe...
Napisano 06 December 2011 - 19:54
Kiedyś byłem. Grałem nałogowo po kilka godzin w Quake'a. Przestałem żeby nauczyć się greckiego i zacząć jeździć na desce. Po operacji kolana odechciało mi się jednak. Obecnie wciąż dużo siedzę w necie, ale robię bardziej wartościowe rzeczy
Bez sympatii dla głupców.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie