Strona 1 z 1
Dostojewski
Napisano 09 September 2010 - 16:34
Polecam książki tego autora, tym bardziej jeśli ktoś lubi trochę bardziej ambitną lekturę. Na początek polecam "Idiote"
www.rankingofe.net
www.centrumofe.com
www.knf-ofe.pl
www.e-rankingi.pl
www.centrumofe.com
www.knf-ofe.pl
www.e-rankingi.pl
Napisano 09 September 2010 - 22:07
Użytkownik Bey dnia 09 September 2010 - 16:34 napisał
Polecam książki tego autora, tym bardziej jeśli ktoś lubi trochę bardziej ambitną lekturę. Na początek polecam "Idiote" 
Oj chłopie, coś ten Dostojewski Cię niespecjalnie rozwinął...
Spam spamem, ale nawet spamując mogłeś pokusić się o nieco dłuższą wypowiedź. Zwłaszcza że - jak zwróciłem uwagę - temat pisałeś godzinę
Napisano 05 March 2011 - 09:31
ale fakt faktem "Idiotę" warto przeczytać, chociaż może lepiej zacząć od "Zbrodni i kary" później polecam "Braci Karamazow" i dla tych, którzy poczują miętę "Biesy", których lektura jest trudniejsza ze względu na uwikłanie polityczne
Zapraszam na mojego bloga. Darmowe porady o seksie specjalnie dla Was
http://majkawazka.pl
http://majkawazka.pl
Napisano 31 May 2011 - 19:38
"Zbrodnię i karę" przeczytałam jako pierwszą i jest to jedyna książka Dostojewskiego, jaka mi się podoba. Nie znaczy to jednak, że nie doceniam i nie znam reszty dorobku
Napisano 22 July 2011 - 20:50
Oj Zbrodnia i Kar jest świetna książką która jak dla mnie jest połączeniem porządnego kryminału z psychologią co jeszcze bardziej dodaje tej książce niepowtarzalnego klimatu który mnie urzekł sam w sobie
Napisano 09 January 2012 - 18:21
Dostojewski ma na półce z moimi ulubionymi autorami swoje honorowe miejsce. To genialny pisarz, niesamowity psycholog, wspaniały opowiadacz i budowniczy napięcia
Jeśli ktoś jeszcze nie czytał, to zachęcam gorąco. To lektura obowiązkowa
Jeśli ktoś jeszcze nie czytał, to zachęcam gorąco. To lektura obowiązkowa
[...] człowiek to zawsze więcej niż człowiek i zawsze mniej niż człowiek [...].
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie