Byłem na meczu, atmosfera w kotle jak zawsze - wyśmienita Wilk i Gancarczyk moga jak na razie szlifowac buty Ubiparipowi i Kiełbowi, bo to oni (mam nadzieję) wystąpią w rewanżu. Stilic świetnie walczył (czuję, że nas opuści po sezonie, wraca do formy i pierwszy raz widziałem, żeby tak zacięcie walczyl o pilkę), Krivets, za ktorym nie przepadam, świetna asysta, Rudnevs - kunszt sam w sobie i Kotor... no właśnie
Wszyscy go chwalą, ale za co? Fakt, świetna interwencja w pierwszej połowie, gdyby nie on, mecz mógłby się potoczyć inaczej. Ale później jego wykopy, który nie dolatywały do połowy boiska i piąstkowanie jeden metr przed siebie?
- dla tych, którzy nie widzieli.
Użytkownik nAGER edytował ten post 18 February 2011 - 03:02
Love is the fruit of friendship <3
"Człowiek szukamiłościbo w głębi serca wie, że tylkomiłośćmoże uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Nie oszukujmy się, raczej Lech trafiłby na Liverpool.
Jak Lech radził sobie z Manchesterem City to może i nawiązałby walkę z Liverpoolem. Choć moim zdaniem Liverpool to lepsza drużyna niż Man City i do tego spina się na mecze pucharowe.
W każdym razie dla mnie ciekawszy byłby mecz Lech - Liverpool.
A z pary Liverpool - Sparta na pewnie ciekawszym, ale i trudniejszym przeciwnikiem będzie Liverpool, ale Praga trochę bliżej. Tylko najpierw trzeba awansować..
Użytkownik Franz edytował ten post 19 February 2011 - 00:49
Ja jestem za tym, żeby Praga wygrała w dwumeczu i zmierzyła się z Lechem - tak jak Jacek pisze - rewanż za LM - a Prażanie nie grali wtedy rewelacyjnie - Lech był bez formy. Liverpool jest lepszy od Man City, a zajmuję ostatnie lokaty w Premier League, gdzie piłkarze z City są na 3 miejscu. Mamy szanse z Pragą jak i Liverpoolem, ale najpierw Braga
"Człowiek szukamiłościbo w głębi serca wie, że tylkomiłośćmoże uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Właśnie Sparta może być łatwiejszym rywalem do przejścia, bo Liverpool gra fatalnie w lidze i raczej muszą się mocno sprężyć aby uratować honor chociażby w europejskich pucharach.
Zresztą, na takie dyskusje jeszcze będzie (lub nie będzie) czas. Kiedy rewanż ze Sportingiem?
Stilić biega jak żółw z podwójną skorupą na plecach, a Bakero daje go na pozycje napastnika, LOL. Jest dobry technicznie, ze środka pola potrafi zagrać niesamowitą piłkę, a ze sprintem nie ma nic wspólnego, więc powinien grać w pomocy - nie oszukujmy się, że Semir jest sprinterem. Do jego techniki nic nie mam, bo jest nienaganna, ale z przodu powinien grać ktoś szybszy. Kiełb jak dla mnie powinien grać od początku meczu, Borek z Kołtoniem chwalili co chwile Garnka - też by go pochwalił, ale za serce do walki. Henriquez i Kiełb jak dla mnie zaczynają ten mecz na murawie. Wilk może swoją agresywną grę wsadzić w swoje portki uszyte z obłąkanej krowy, a Krivets trochę pomyślunku na boisku - dla niego są dwa rozwiązania - zagrać do Kotora, albo długa piła do obrońcy przeciwnika... No cóż, przegrana, trzeba wyciągnąć konsekwencje w PUCHARZE POLSKI i podnieść się w Lidze. A, i jeszcze jedno. RZUTY WOLNE Z 20m... Mieliśmy dwie okazje, pierwszą złapał kibic siedzący na oświetleniu stadionu, a drugą obrońca Bragi przyjął na ochraniacz między nogami...
Ten mecz nie zmienia faktu, że dumą polski jesteśmy od lat...
Napiszę tylko Tyle Lech dziś przegrał zasłużenie !!! to co dziś zagrali woła o pomstę do nieba ! Jak by strzelili w ostatnich minutach bramkę to i tak by na to nie zasłużyli ! To co dzis ustawił Bakero to zaraz bym go spakował i odesłał do Hiszpanii takie eksperymenty to może sobie robić w sparingach ! A nie w tak ważnym meczu Nager masz całkowitą rację i się zgadzam z Tobą ! teraz trzeba pomyśleć nad pucharem Polski żeby zagrać w pucharach ! Mam tylko obawę żeby nie było w maju śpiewu na stadionie lecha a mianowicie : Nawet w pierwszej lidze Lecha się nie wstydzę Bo z taka gra jak dziś to daleko nie zajdziemy koniec Amen
W Żyłach Szlachetna Krew W Sercu Poznański Lech !!!