Jako że w tym roku upały bardzo dają się nam we znaki proponuję wypisywanie sposobów na upał, ja zacznę:spryskiwacz z zimna wodą, bardzo orzeźwiające.
Strona 1 z 1
Upały
Napisano 15 August 2010 - 21:21
Prysznic z chłodną wodą, zimne napoje i klimatyzacja w samochodzie.
Napisano 15 August 2010 - 22:36
Siedzenie w cieniu, picie dużych ilości wody, jakiś wentylatorek pod ręką wskazany
Spać przy otwartym oknie (na komaty wstawić nawet prowizoryczną "moskitierę" z kawałka firanki), prysznic to jasna sprawa, ale odradzam taplanie się np w miejskich fontannach - tam roi się aż od bakterii, roztoczy, które rozwijają się na potęgę w takich warunkach. Lepiej więc nie napytać sobie biedy taką metodą chłodzenia.
Napisano 15 August 2010 - 23:04
Na Woodstocku na przykład co roku furorę robią panowie strażacy polewający tłum z armatek wodnych
Wokół wozu zawsze zbiera się masa ludzi
#5 Gość_biurowiecki104_*
Napisano 17 August 2010 - 13:55
Bezpośrednio dostać z takiej armatki raczej do przyjemnych nie należy:), ale rozpylić na ludźmi to już coś fajnego, najskuteczniejsze są klimatyzowane pomieszczenia, poza tym bardzo dobre wentylatory.
Napisano 17 August 2010 - 19:13
Ja uwielbiam przesiadywać w marketach w dziale z nabiałem, gdzie pełno lodówek i temperatura iście jak w chłodni
kapitalne lekarstwo na dręczące upały
Napisano 18 August 2010 - 08:34
Kiedyś byłem w jakimś Auchan i był tam zamknięty dział mięsny, normalnie jak tam się weszło to jak krioterapia:)
Napisano 20 August 2010 - 11:30
Czyli najlepszym sposobem na upały sa zakupy w marketach, sery, mięso ciesza się najwiekszym powodzeniem. A dla mnie upały sa spoko, lubię, gdy jest bardzo goraco, chyba urodziłam sie z złej strefie klimatycznej
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie