Macie moze namiary na kogos kto moze miec takie sruby? Moze wiecie jak to naprawic?
Strona 1 z 1
Problem z rowerem?
Napisano 01 October 2006 - 13:32
Dobra mam problem z korba wlasciwie ze sruba
Jak montowali mi rower to zle przykrecili srube, wiec wykrecila sie i zgubilem ja. Moja korba to Truvativ Firex i nigdzie nie moge dostac nowej sruby
A na wymiane calosci tylko ze wzgledy na to malenstwo mnie nie stac..
Macie moze namiary na kogos kto moze miec takie sruby? Moze wiecie jak to naprawic?
Napisano 01 October 2006 - 19:22
ja to na twoim miejscu Kamil wzielabym mame zeby pogadala z tamtymi z serwisu... przeciez masz to chlopie na gwarancji!! Musza ci to zrobic, to nie twoja wina ze ci to odpadlo.... jakos nie pamietam zebys przy srubie w czwartek majstrowal....
"I remember the days you were a hero in my eyes..."
http://img529.imageshack.us/img529/753/horseriderredbt2.png
http://img529.imageshack.us/img529/753/horseriderredbt2.png
Napisano 01 October 2006 - 20:36
Jedz do serwisu i tyle albo do rowerowego choc pewnie juz tam byłes a jak nie to zajedz do tokarni i niech tokarz ci dorobi srube taka i tyle ja tak robiłem z srudami do RST-ka oraz z tulejami do RST bo w oryginale w Goleniach dolnych slizgi sa na tulejach plastikowych ja teraz mam alu...ale powinni ci w serwisie załatwic taka srube a jak nit to tokarz ;]
Napisano 01 October 2006 - 21:15
przecierz to nie musi byc orginalna , wytarczy jak bedzi odpowiedna dlugosc i gwint i oki. chyba ze sie zerwal gwint w suporcie to by albo wymienic albo rozwiercic na wieksza srubke
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 01 October 2006 - 21:48
CYTAT(croc)
rzecierz to nie musi byc orginalna , wytarczy jak bedzi odpowiedna dlugosc i gwint i oki.
No własnie ;]
CYTAT(croc)
rozwiercic na wieksza srubke
heh to chyba nie rozwiercałes zadnego suportu
Napisano 01 October 2006 - 22:09
ja wiem ze niema takiej czsci ktorj nie dalo by sie pocioac rozwiercic ulamac , wiadomo oska jest chrtowana w pewnym stopniu mozniej lub bardziej ale napewno nie jest tak ze sie nie da znia nic zrobic.
PS : ludzie w kosmos lataja a nie da sie rozwiercic
PS : ludzie w kosmos lataja a nie da sie rozwiercic
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 01 October 2006 - 23:35
Heh wiem ze sie da ale prosciej bedzie dorobic srube lub kupic nowa niz niszczyc suport
Napisano 04 October 2006 - 00:03
problem w tym ze takiej sruby z tulejka oryginalna nigdzie nie mozna dostac, nawet tokarz nie zrobi identycznej
nie chce ryzykowac z rozwiercaniem, Truvativ akurat w tym modelu wprowadzil nowy rodzaj sruby wiec typowy on nie jest
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie