- (10 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 8
- 9
- 10
Co porabiacie w czasie wolnym?
Napisano 16 May 2011 - 06:43
Siedzę przed kompem (internet gry), czytam książki (ojjj duuużo), wychodzę z domu
Największym darem bogów nie jest wolność czynienia wszystkiego, co sobie człowiek zamarzy, czego mu się zachce - najważniejszym ich darem jest to, żeby mu się wciąż chciało, żeby sie w nim palił płomień tej ochoty do wszystkiego
Napisano 10 July 2011 - 19:27
ja w wolnym czasie tańczę, w tej chwili uczęszczam na taniec bollywood do Ananday, to moja ulubiona forma spędzania wolnego czasu
Napisano 16 August 2011 - 18:45
Zazwyczaj szukam konkursów i biorę w nich udział. Teraz znalazłem info o konkursie Heyah, gdzie można wygrać 2 tysiące złotych i 50% zniżki na barze dla zwycięskiej ekipy
Chciałbym, żeby mi się udało
Napisano 22 August 2011 - 12:57
Koniecznie wybierzcie sie do Wisły! Polecam Ośrodek Orion. Świetne miejsce, zaciszne w pięknym miejscu. Bardzo dobre jedzenie, także wegetariańskie. Ostatnio tam byłam z moim chłopakiem i nie żałujemy!
Napisano 21 December 2011 - 14:29
Różnie zależy od nastroju i pomysłów
Dzisiaj np. jadę z mamą do Blue City na jarmark świąteczny kupić dobre, swojskie jedzonko na święta
Jak wrócimy będziemy pewnie pakowac prezenty.
Napisano 14 January 2012 - 12:09
Nie za wiele mam wolnego czasu, ale lubię czytać książki, bawię się decoupagem, a ostatnio ciągnie mnie do sportów ekstremalnych - wykupiłam sobie karnet na loty paralotnią, już nie mogę się doczekać wiosny
Teraz pogoda jest paskudna, więc tylko siedzę i piszę, albo czytam artykuły o hobby. Byle do wiosny
Pozdrawiam
Użytkownik fiolka edytował ten post 14 January 2012 - 12:10
www.wybierzhobby.pl i Złap Bakcyla
Napisano 26 January 2012 - 15:21
Dwie rzeczy lubię długi spacer albo czytanie książek.
Siedzenia na necie nie liczę.
Napisano 01 February 2012 - 16:20
Moje hobby (albo uzaleznienie?) to zakupy. Jak mam chwile to odrazu siedam przed kompem i robie zakupy
Wiadomo, nie zawsze jest kasa ale jak już nie ma to tanie sklepy internetowe albo ewentualnie wyjscie do lumpa ..... Mi to zawsze poprawia humor po calym dniu pracy. Najgorsze jest to, że kupuje same użyteczne rzeczy, sprzęt do domu, albo ubrania, a czasmi jakieś gadżety, które mi humor poprawiają. Dzisiaj np kupiłam sobie to lusterko http://mrjoy.pl/do/i...reczko---Laptop Nie mam pieniedzy na mcbook'a bo ciągle jak mam to kupuje inne rzeczy ale chociaż lusterko mi humor poprawi
Napisano 05 March 2012 - 16:17
Wszystkim, którzy szukają idealnego prezentu na Dzień Kobiet, polecamy serię Standard Lady. Tylko do 8 marca, w centrum handlowym Magnolia Park we Wrocławiu oraz w poznańskiej Galerii Malta, do każdego zestawu perfumy Unicorno od Beauty Cosmetics dołączone są gratis.
Opcje tematu:
- (10 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 8
- 9
- 10

Logowanie