Mecz otwarcia piłkarskich mistrzostw świata RPA - Meksyk
Kto waszym zdaniem wygra...?
Strona 1 z 1
MUNDIAL 2010 Typujcie zwycięzców
Napisano 15 June 2010 - 22:54
Brazylia wygrala 1:2 z Korea Polnocna, aczkolwiek jestem mile zaskoczony postawa malych, szczuplych Koreanczykow 
Co do Brazylii, mysle, ze sie nie spięli tak jak powinni. Kazdy myslal o spacerku, a to bylo jak wchodzenie na gore lodowa
Co do Brazylii, mysle, ze sie nie spięli tak jak powinni. Kazdy myslal o spacerku, a to bylo jak wchodzenie na gore lodowa
Love is the fruit of friendship <3
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Napisano 16 June 2010 - 11:25
Hmm ja raczej nie bylem zaskoczony gra koreanczykow a to dla tego ze wisi na nich wyrok pojscia do obozu pracy Moze i naszym Polskim pilkarzom by sie to przydalo to zaczeli by wreszcie grac wygrywac a nawet na MŚ bysmy sie pojawili 
Brazylia itak mnie zaskoczyla to nie bylo to czego od nich oczekiwalem za czesto popelniali bledy. Nu brazylia i bledy jak to ? Pozatym tak jak pisze nAGER tez uwazam ze cos im bylo pod górkę moze czasy swietnosci juz sie dla nich skonczyly ? no nie wiem Zobaczymy nastepne mecze
Brazylia itak mnie zaskoczyla to nie bylo to czego od nich oczekiwalem za czesto popelniali bledy. Nu brazylia i bledy jak to ? Pozatym tak jak pisze nAGER tez uwazam ze cos im bylo pod górkę moze czasy swietnosci juz sie dla nich skonczyly ? no nie wiem Zobaczymy nastepne mecze
Napisano 24 June 2010 - 19:04
No i po Francji do domu jada mistrzowie świata Włosi
Słowacy dokopali im 3:2
dużo niespodzianek jest na tych mistrzostwach !!! wogóle bym się nie zdziwił jak by to Słowacja zdobyła mistrza
Napisano 25 June 2010 - 14:29
Słowacja jest za slaba na Mistrza, a Wlosi przegrali, bo byli jeszcze slabsi.
Mistrzem bedzie Brazylia albo Hiszpania. Licze tez, ze Anglicy wyeliminuja Niemcow, ktorych nie cierpie.
Mistrzem bedzie Brazylia albo Hiszpania. Licze tez, ze Anglicy wyeliminuja Niemcow, ktorych nie cierpie.
Love is the fruit of friendship <3
Napisano 25 June 2010 - 22:18
Brazylia jest bardzo cienka !! odpadnie w 1/8 a co do Słowacji może zrobić niespodziankę
ja im kibicuję to czarny koń turnieju
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie