Strona 1 z 1
gdzie placic OC i AC ??
Napisano 12 September 2006 - 18:15
mi najtaniej pakiet wychodzi w PZU - nikt mi nic lepszego jeszcze nie zaoferowal - jestem juz prawie od 10 lat w PZU - mam tam OC i AC - pelne znizki
wiem, ze jak ojciec ma wykupione samo OC to nizsze ceny zaoferowal mu link 4 - mi niestety wychodzi drozej i jakos nie mam zaufania do tej firmy
wiem, ze jak ojciec ma wykupione samo OC to nizsze ceny zaoferowal mu link 4 - mi niestety wychodzi drozej i jakos nie mam zaufania do tej firmy
Napisano 13 September 2006 - 11:42
Zgadzam się z Lukasem, PZU jest tanie (przy pełnych zniżkach), ale równocześnie nie ma problemów z wypłatami odszkodowań. Z doświadczeń (ojca) wiem, że spore problemy robiła Compensa, po prostu ociągali się kilka tygodni z wypłatą tłumacząc, że nie mogą się dogadać z Wartą :shock:
Napisano 28 September 2006 - 19:53
jesli chodzi o oc to ide do posrednika polisamii wybieram najtansze, po co przeplacac skoro i tak nic z tego nie mam. jak ktos wemnie wjedzi eto jestem skazany na jego ubezpieczyciela, jak ja w kogos to niestety wlasne oc tego nie pokrywa.
co do wyplat to nie am problemow poprostu trzeba wiedziec jak to zalatwic, glowna zasada jest fon na policje, potem dopirero rozmowa , ja juz nigdy nie zrobie tak ze sie spiszemy i dowidzenia . z doswiadczenia wiem ( prawko mam 9 lat i 4x mnie skasowali nie z mojej winy) ze najbezpieczniej jest wezwac policje. w pewnych przypadkach nei mozna byc czlowiekiem. raz chcialem i policji nie wezwalem i na kase 40 dni czekalem az sprawca sie zglosi i potwierdzi zdarzenie. jak sie oczka ma w d*** to trzeba ponosic konsekwencje
co do wyplat to nie am problemow poprostu trzeba wiedziec jak to zalatwic, glowna zasada jest fon na policje, potem dopirero rozmowa , ja juz nigdy nie zrobie tak ze sie spiszemy i dowidzenia . z doswiadczenia wiem ( prawko mam 9 lat i 4x mnie skasowali nie z mojej winy) ze najbezpieczniej jest wezwac policje. w pewnych przypadkach nei mozna byc czlowiekiem. raz chcialem i policji nie wezwalem i na kase 40 dni czekalem az sprawca sie zglosi i potwierdzi zdarzenie. jak sie oczka ma w d*** to trzeba ponosic konsekwencje
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 08 August 2010 - 09:43
W ogóle jest bałagan i opinii gdzie kupić oc i ac oraz inne ubezpieczenie. Ktoś powinien to uporządkować
Użytkownik dzambo edytował ten post 08 August 2010 - 09:44
#5 Gość_wallett_*
Napisano 27 August 2010 - 10:32
OC z reguły ludzie wybierają tam gdzie taniej, przy AC już jednak taki wybór jest zdradliwy, ja bym przede wszystkim patrzył na jak najszerszy zakres polisy i solidnośc ubezpieczyciela.
Napisano 30 March 2011 - 16:42
Jak samochód jest za stary zakład ubezpieczeń może nie chcieć podpisać umowy.
Z AC faktycznie najlepiej zweryfikować czy ubezpieczyciel jest solidny.
Ja bym sobie odpuścił AC w PZU.
Z AC faktycznie najlepiej zweryfikować czy ubezpieczyciel jest solidny.
Ja bym sobie odpuścił AC w PZU.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie