Jeśli nie możesz się zalogować skorzystaj z opcji przypomnienia hasła !!!
jak nie zadziała proszę o maila na kartki@lagata.pl
Strona 1 z 1
Problemy z logowaniem
Napisano 27 June 2010 - 11:14
Dzisiaj ja mam problem z logowaniem, po każdej próbie napisania wylogowuje mnie automatycznie...
Użytkownik magia edytował ten post 27 June 2010 - 11:15
Napisano 27 June 2010 - 15:32
Ja mam opcję zapamietaj logowanie czy coś takiego i sie loguje od razu wchodząc na stronę automatycznie
Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur
Napisano 10 July 2010 - 13:31
Jednakże raz na jakiś czas (raczej rzadko) pojawia się stronka: "witaj gosciu (zarejestruj się) (zaloguj się)". Tak więc ta pamięć zalogowania niekiedy zawodzi. Ale to nic takiego.
Napisano 17 January 2011 - 23:26
co jest do ciężkiej ??
Mam ustawione powiadomienia via e-mail o nowych odpowiedziach w temacie i jak klikam to k..a za kazdym razem muszę sie logować ? Ustawiłem opcję auto logowania oraz zapamiętałem hasło w przeglądarce ( przed chwilą to sprawdziłem bo usunałem ciasteczka dla tej witryny). to zaczyna mnie wkur..ć - nie mam zamiaru za kazdym razem - by odpowieć w temacie - klepać hasła i czekać aż mnie zaloguje.
Mam ustawione powiadomienia via e-mail o nowych odpowiedziach w temacie i jak klikam to k..a za kazdym razem muszę sie logować ? Ustawiłem opcję auto logowania oraz zapamiętałem hasło w przeglądarce ( przed chwilą to sprawdziłem bo usunałem ciasteczka dla tej witryny). to zaczyna mnie wkur..ć - nie mam zamiaru za kazdym razem - by odpowieć w temacie - klepać hasła i czekać aż mnie zaloguje.
1 minuta śmiechu, to 5 minut życia ;-)

Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie