Strona 1 z 1
Co przeszkadza kierowcom w trakcie jazdy?
Napisano 07 April 2010 - 21:04
mucha komar osa ? 
zreszta policjantom z lizakami także ^^
zreszta policjantom z lizakami także ^^
Użytkownik SpelCast edytował ten post 07 April 2010 - 21:07
Napisano 07 April 2010 - 21:40
Nadmierne gadanie pasażera, które skutecznie zagłusza radio. A tak na poważnie to lubie ciszę i spokój, radio gra cichutko.
Napisano 18 April 2010 - 10:24
Zajeżdżający drogę kolesie którzy chcą wyciągnąć od nas kasę z OC to mnie wkurza bo jak komuś wjedziemy w tył to jest nasza wina ;/ a jak mamy OC w PZU to koleżka tym bardziej się cieszy.
Napisano 18 April 2010 - 10:28
Pasażer który wie lepiej od kierowcy jak jechać
I cały czas gdera że kierowca robi wszystko źle
Napisano 18 April 2010 - 10:33
O tak zgodzę się ale takiego delikwenta trzeba uciszyć jak najszybciej bo rozprasza i wypadek murowany....
Napisano 18 April 2010 - 21:47
Inni członkowie ruchu drogowego

Ja kocham Dolcan - i to na życie całe
Ja kocham Dolcan - i nigdy nie przestane
Ja kocham Dolcan - z moich całych sił
Ja kocham Dolcan - dopóki będę żył
___
Yamaha F310
Napisano 20 April 2010 - 00:56
Brak karty pomoc kiedy zachodzi potrzeba holowania bo urwało mi się koło w studzience z której ktoś zdjął zabezpieczające ją wieko!!!!!!!!!!!!!!1
Napisano 15 October 2010 - 13:26
Nieoświetleni rowerzysci, zwłaszcza na drogach lokalnych, wąskich. Takiego zauważa się dopiero w ostatniej chwili, zwłaszcza jeśli z przeciwka jedzie jakiś samochód. W czasach,gdy dopiero zaczynałem jeździć (prawko od 1962 roku) oprócz rowerzystów plagą były także nieoświetlone konne furmanki. Na szczęście ten problem już "zniknął", chociaż, niekiedy traktorzyści nie zawsze mają sprawne światła tylne w przyczepkach. Niekiedy, gdy ciągną furmankę, takich swiateł nie ma wcale. Niedlugo ciemno będzie już od godz. 16.oo
Napisano 18 October 2010 - 09:08
Gdy ktoś jakiś pasażer wchodzi do mojego samochodu i trzaska drzwiami jak wrotami u stodoły
A tak jeszcze to na pewno jak jedziesz pod ostre słońce bez okularów słonecznych...
A tak jeszcze to na pewno jak jedziesz pod ostre słońce bez okularów słonecznych...
Szablony aukcji panel allegro - Dodatki do aukcji allegro
Panel allegro - reklamuj swoje aukcje
Katalog firm - DODAJ SWOJĄ FIRMĘ DO KATALOGU
Panel allegro - reklamuj swoje aukcje
Katalog firm - DODAJ SWOJĄ FIRMĘ DO KATALOGU
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie