Co do bidonu?
Napisano 28 September 2011 - 23:28
jazda na czas doprowadzi do zbytniego umiesnienia łydek, a ja nie chce miec nieproporcjonalnych nóg, dlatego wybieram rozna formy ruchu.
Napisano 28 September 2011 - 23:32
To nieprawda - od roweru mięśnie nie przyrastają. Tylko od ćwiczeń anaerobowych, czyli siłowych. Łydki mogą się rozwinąć od intensywnego chodzenia, biegania.
A w ogóle, kobieta z umięśnionymi nogami ładnie wygląda.
A w ogóle, kobieta z umięśnionymi nogami ładnie wygląda.
Napisano 28 September 2011 - 23:37
Kształt łydek to rzecz gustu, mnie nie podobaja sie przerosniete łydki tancerek i mialam wrazenie ze rower tez do tego doprowadzi.
Napisano 28 September 2011 - 23:45
Jeśli na łydkach jest tłuszcz, to na rowerze się zmniejsza. Nawet jeśli mięśnie trochę urosną, to i tak bilans jest ujemny. Łydki na rowerze mało pracują, a najwięcej czterogłowy uda i zginacze ud, jeśli są bloki na pedałach. W przypadku jazdy rekreacyjnej nie ma takich obaw.
Napisano 29 September 2011 - 08:40
Najlepszym pocieszycielem jest sam rower. Jadąc nim, zapomina się o wszystkich troskach.
Napisano 27 December 2011 - 16:34
Ja tam preferuję wodę, zwykłą bądź jabłkową. Jeżdżę po 30-50 km co 2-3 dni w tygodniu, więc półtoralitrowa butelka mi starcza na jeden wypad. Najgorzej jest w upał, ale nigdy nie piję podczas podróży rowerem (oczywiście jeżdżę rekreacyjnie) różnych specyfików

Logowanie