"Energetyczny wampir to po prostu potoczne określenie człowieka, w którego towarzystwie źle się czujemy. Takiego, który potrafi sprawić, że jasny dzień stanie się mroczny, a marzenia przestaną wydawać się realne do spełnienia"
Czy spotkaliście się z kimś takim?
Ja może nie dosłownie z takim wampirrem.
Mam w pracy koleżankę, która nie za bardzo jest samodzielna jesli chodzi o wszelkie wprowadzane nowości. Nie wiem, czy ona nie potrafi czytać tekstu ze zrozumieniem , czy to tylko jej cwaniactwo? Dziwne, że w innych sprawach życiowych mądruje się i tutaj jakoś nie ma problemów.
Ja czasami jestem wyprana psychicznie tym prowadzeniem jej za rączkę, a głupio jest powiedzieć, że nie pomogę...?
Strona 1 z 1
Wampir energetyczny
Napisano 30 March 2010 - 10:17
Przenosze do paranormalnego
wampiry energetyczne sa to osoby które maja zdolność świadomego lub nie wysysać z innych energie
Jeśli z kontaktem z jakąś osobą czujesz sie zmęczona apatyczna (chce ci sie spać ) to moze tobyc wampir energetyczny
wampiry energetyczne sa to osoby które maja zdolność świadomego lub nie wysysać z innych energie
Jeśli z kontaktem z jakąś osobą czujesz sie zmęczona apatyczna (chce ci sie spać ) to moze tobyc wampir energetyczny
Użytkownik Tolduś edytował ten post 30 March 2010 - 10:22
Napisano 31 March 2010 - 19:29
Może nie dosłownie to wampir energetyczny , Ale mam taka osobę przy której jak jestem to mnie ciarki przechodza i źle się czuje przy nim nie wiem dlaczego nic mi ten gościu nie zrobił i w ogóle
A jednak źle znosze jego towarzystwo poprostu nie lubie i już
a czy to wampir energetyczny ??? nie wiem ?
Napisano 01 April 2010 - 00:14
CYTAT(jack66 @ 31.03.2010, 19:29) <{POST_SNAPBACK}>
Może nie dosłownie to wampir energetyczny , Ale mam taka osobę przy której jak jestem to mnie ciarki przechodza i źle się czuje przy nim nie wiem dlaczego nic mi ten gościu nie zrobił i w ogóle
A jednak źle znosze jego towarzystwo poprostu nie lubie i już
a czy to wampir energetyczny ??? nie wiem ?
Wiem o co Ci chodzi. Czasami kogoś się źle odbiera, bo mamy jakieś uprzedzenia, poprzedzone drobnymi zdarzeniami, słowami itd. Chyba wyczuwasz, że ta osoba nie jest Ci przychylna i reagujesz na niego jak "płachta na byka". Stąd pewnie te ciarki.
Napisano 01 April 2010 - 18:34
CYTAT(maneta @ Dzisiaj, 0:14)
Chyba wyczuwasz, że ta osoba nie jest Ci przychylna i reagujesz na niego jak "płachta na byka".
dokładnie tak jak piszesz ! Poprostu nie lubię przebywać w jego towarzystwie , więc unikam tego jak tylko mogę
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie