Panowie sikacie na stojąco czy siadacie ?
Napisano 21 January 2012 - 16:59
Niektóre kobiety o dyktatorskich zapędach robia z faceta totalną ciotę i nawet pozycję w toaletowej kwestii chcą mu narzucić.
Wątpie zeby normalny facet wyraził na to zgodę.
Napisano 06 February 2012 - 22:13
Nie rozumiem jak można zmuszać mężczyznę do sikania na siedząco, no chyba, że jak w przypadku busiu facet nie sprząta po sobie to co innego. Ale w sumie to mój szef miał taki nakaz (nie wiem czy za to, że nie sprzątał czy z uległości wobec żony) tak miał. Dam przykład. Kiedyś wyprzedził mnie w drodze do kibelka, więc sobie stoję i czekam. Patrzę gościa nie ma (jakby sikał na stojąco byłoby go widać w szybce), pomyślałam sobie, że lepiej wyjdę może nie sika tylko robi to drugie
Ale za jakieś 3 min. wrócił. Pytam koleżanki - Co on taki szybki? Koleżanka mi na to - To nie wiesz? Sika na siedząco bo mu żona tak kazała.
Nie no myślałam, że padnę. Wiem, że są różne stadia "pantofelstwa" ale to już przesada.
Nie no myślałam, że padnę. Wiem, że są różne stadia "pantofelstwa" ale to już przesada.
Użytkownik moonwalk_a edytował ten post 06 February 2012 - 22:13
Napisano 06 February 2012 - 23:24
Ale za jakieś 3 min. wrócił. Pytam koleżanki - Co on taki szybki? Koleżanka mi na to - To nie wiesz? Sika na siedząco bo mu żona tak kazała.
A może po prostu szybko załatwia to drugie. Jak pies
A może po prostu szybko załatwia to drugie. Jak pies
Napisano 07 February 2012 - 15:27
Użytkownik moonwalk_a dnia 06 February 2012 - 22:13 napisał
Nie rozumiem jak można zmuszać mężczyznę do sikania na siedząco, no chyba, że jak w przypadku busiu facet nie sprząta po sobie to co innego. Ale w sumie to mój szef miał taki nakaz (nie wiem czy za to, że nie sprzątał czy z uległości wobec żony) tak miał. Dam przykład. Kiedyś wyprzedził mnie w drodze do kibelka, więc sobie stoję i czekam. Patrzę gościa nie ma (jakby sikał na stojąco byłoby go widać w szybce), pomyślałam sobie, że lepiej wyjdę może nie sika tylko robi to drugie
Ale za jakieś 3 min. wrócił. Pytam koleżanki - Co on taki szybki? Koleżanka mi na to - To nie wiesz? Sika na siedząco bo mu żona tak kazała.Nie no myślałam, że padnę. Wiem, że są różne stadia "pantofelstwa" ale to już przesada. 
Zauważyłaś, że książka po kilkakrotnym przeczytaniu staje się o wiele grubsza, niż była? Jakby za każdym razem coś zostawało między kartkami: uczucia, myśli, odgłosy, zapachy... A gdy po latach zaczynamy ją kartkować, odnajdujemy w niej nas samych, młodszych, innych...
http://www.karmimypsiaki.pl/home
http://www.karmimypsiaki.pl/home

Logowanie