Strona 1 z 1
konkurs fotograficzny
Napisano 16 February 2010 - 01:51
dla fanów serialu Majka na tvn i nie tylko, ciekawy konkurs fotograficzny, bardzo mocno wg mnie obstawiony Świat oczami Majki
dostalem to info od dziewczyny, poniekąd fani serialu, ale mnie tam sam konkurs zaciekawil, ciekawe nagrody, bardzo luźna tematyka zdjęc,
moze i was zainteresuje, pare dni jeszcze zostało
pozdr
dostalem to info od dziewczyny, poniekąd fani serialu, ale mnie tam sam konkurs zaciekawil, ciekawe nagrody, bardzo luźna tematyka zdjęc,
moze i was zainteresuje, pare dni jeszcze zostało
pozdr
Napisano 16 February 2010 - 15:42
haha, biore w tym udział 
luźna tematyka- ta... tam praktycznie nie ma tematyki a czas jest do 25 lutego
luźna tematyka- ta... tam praktycznie nie ma tematyki a czas jest do 25 lutego
Napisano 17 February 2010 - 00:31
CYTAT(hewlett @ Dzisiaj, 14:42)
luźna tematyka- ta... tam praktycznie nie ma tematyki
ej,no, wg mnie jest, i to wyraznie okreslona, 'świat oczami Majki' - dla fanów serialu to nie stanowi chyba problemu
a dla takich jak ja, to sie tam wchodzi, oglada jakie zdjecia przewazaja, i zamieszcza swoje najlepsze w podobnym guscie
Napisano 17 February 2010 - 14:46
no i tu pojawia się problem, bo przeglądając te zdjęcia myślałem sobie o tym ile z nich ma coś wspólnego z tym serialem. może w tym etapie głosowania internautów nie ma to dużego znaczenia ale potem gdy już wybierają zwycięzców to jak najbardziej.
Napisano 17 February 2010 - 23:24
CYTAT(hewlett @ Dzisiaj, 13:46)
no i tu pojawia się problem, bo przeglądając te zdjęcia myślałem sobie o tym ile z nich ma coś wspólnego z tym serialem. może w tym etapie głosowania internautów nie ma to dużego znaczenia ale potem gdy już wybierają zwycięzców to jak najbardziej.
kto wie czym bedzie sie kierowac jury, moze w koncu ktos bedzie patrzyl uwazniej na techniki fotografii, a mniej na jej ladnosc
okaze sie to na koncu, kiedy z tej setki zostanie 10, choc ja mysle ze zwyciezcy beda w pierwszej 50
CYTAT(almighty_carrot @ Dzisiaj, 15:19)
widze, ze pomocy brak, no ale trudno poradzilem sobie i juz wiem wszystko. Ale jakby ktos byl chetny jeszcze to daje LINK. I jest napisane tutaj, ze termin glosowania sie zmienil akurat.
no widzisz, dla chcacego nic trudnego, wiadomo przeciez za najpewniejsze informacje sa na oficjalnych stronach,a skoro ona jest znana to najlatwiej tam szukac
w kazdym razie jeszcze sporo czasu a glosowanie zostalo, mniej na wystawienie zdjecia
pozdr
Napisano 18 February 2010 - 19:54
link był podany już w pierwszym poście. co do terminu to owszem. przedłużył się do 11.03 ale nowe zdjęcia pojawiać się będą tylko do 25.02
dobrze, dobrze- mam większe szanse
ja myślę, że obiektywne jury skupi się na powiązaniu zdjęcia z serialem. bo zrobić ładne zdjęcie i dobre technicznie to nie taki problem jak zrobić ładne, dobre technicznie zdjęcie w temacie.
dobrze, dobrze- mam większe szanse
ja myślę, że obiektywne jury skupi się na powiązaniu zdjęcia z serialem. bo zrobić ładne zdjęcie i dobre technicznie to nie taki problem jak zrobić ładne, dobre technicznie zdjęcie w temacie.
Napisano 18 February 2010 - 23:32
CYTAT(hewlett @ 18.02.2010, 18:54) <{POST_SNAPBACK}>
link był podany już w pierwszym poście.
A no rzeczywiscie, przepraszam haha, jakis zakrecony jestem.
(O_O)
Napisano 19 February 2010 - 01:58
wiesz w jury zasiada chyba seriolawa Majka, i glowny meski bohater, takze oni powinni te zdj oceniac wlasnie pod katem zgodnosci z klimatem serialu, ale kto wie jak to bedzie,
ja uwazam ze 70% zwyciezców bedzie z pierwszej 10, takze trzeba sie niezle jeszcze nastarac zeby tam trafic
pozdr
ja uwazam ze 70% zwyciezców bedzie z pierwszej 10, takze trzeba sie niezle jeszcze nastarac zeby tam trafic
pozdr
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie