Forum Lagata.pl: Czy to prawda ze kobiety sa gorszymi kierowcami?? - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Czy to prawda ze kobiety sa gorszymi kierowcami??

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Ciutludz 

• Wtajemniczony
  • PipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 147
  • Rejestracja Wed, 11 Nov 09

Napisano 10 February 2010 - 10:57

wszedzie tylko mozna spotkac podobne temu rzeczy...

Zostawiam póki co temat, ale linki usuwam, ponieważ są do niczego. Wrzuć nowe linki, ewentualnie dodaj coś od siebie do dyskusji, w inny wypadku temat poleci do kosza.
Szefo

Użytkownik Szefo edytował ten post 14 February 2010 - 21:42

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Venezia 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 7
  • Rejestracja Thu, 04 Nov 10

Napisano 04 November 2010 - 20:25

To chyba już tak jest od zawsze. Nie mówię, że wszystkie kobiety są beznadziejnymi kierowcami <zdałam za pierwszym nie chwaląc się ^_^>, ale zazwyczaj my kobiety jesteśmy roztargnione, chcemy czasem robić pięć rzeczy naraz i tak poprawiamy makijaż stojąc na skrzyżowaniu a za nami gigant korek :) Zamyślimy się o tym jak nas bardzo wkurzają nasze miłości i stłuczka gotowa :) no ale mówię, że nie każda taka jest i nie wolno generalizować. Faceci też potrafią pokazać na co ich stać i to w niepozytywnym znaczeniu :mruga

Użytkownik Venezia edytował ten post 04 November 2010 - 20:25

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10320
  • Rejestracja Wed, 13 Jun 07

Napisano 05 November 2010 - 02:09

Wyświetl postUżytkownik Venezia dnia 04 November 2010 - 20:25 napisał

To chyba już tak jest od zawsze. Nie mówię, że wszystkie kobiety są beznadziejnymi kierowcami <zdałam za pierwszym nie chwaląc się ^_^>, ale zazwyczaj my kobiety jesteśmy roztargnione, chcemy czasem robić pięć rzeczy naraz i tak poprawiamy makijaż stojąc na skrzyżowaniu a za nami gigant korek :) Zamyślimy się o tym jak nas bardzo wkurzają nasze miłości i stłuczka gotowa :) no ale mówię, że nie każda taka jest i nie wolno generalizować. Faceci też potrafią pokazać na co ich stać i to w niepozytywnym znaczeniu :mruga

Wiesz co..? Po tym poście to myślę, że prawo jazdy powinni mieć tylko faceci :pajac

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   nAGER 

• Szeryf
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa GlobalMod
  • Postów 2763
  • Rejestracja Fri, 31 Aug 07

Napisano 05 November 2010 - 02:34

W swoim życiu miałem jeden poważny wypadek, spowodowany przez kobietę, i jedną stłuczkę, również spowodowaną przez kobietę.
Jadąc prawym pasem zobaczyłem w lewym lusterku wyprzedzającego mnie Passata Kombi, po wyprzedzeniu, nagle ni z dupska (za przeproszeniem) kierowca włączył kierunek i zaczął mi zajeżdżać drogę, a raczej wjeżdżać we mnie - klakson nie pomógł, dostałem uderzenie w bok przy prędkości ok. 60km/h i wleciałem w samochody stojące na chodniku.
Tłumaczenie Pani, która kierowała: "No ale Panie, pierwszy raz mam taki duży samochód, bo kupiłam go niedawno i źle oceniłam odległość w lusterku" :cr Efekt? Mój samochód do naprawy (koszt ok. 1000zł), jej samochód do naprawy + dwa auta które stały na chodniku.
Nie wiem dlaczego, ale zawsze gdy jedzie przede mną samochód, to poznaje, czy kieruje facet czy kobieta. Mężczyźni są pewniejsi za kółkiem, wiedza jak mają jechać i gdzie, a płeć przeciwna taka roztargniona jeździ.
Nie lubie kobiet za kierownicą i nigdy nie polubię, bo powodują zagrożenie na drogach.

Użytkownik nAGER edytował ten post 05 November 2010 - 02:35

Love is the fruit of friendship <3

"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Anette 

• Ikona Forum
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 6309
  • Rejestracja Wed, 20 Oct 10

Napisano 05 November 2010 - 06:35

Ja gdzieś słyszałam,że to jest tak,że kobiety potrafią wykonywać kilka czynności na raz,mogą jechać samochodem,oglądać krajobrazy w okół i jeszcze z kimś rozmawiać,natomiast faceci skupiają się konkretnie na jednej czynności,którą wykonują,stąd u nich większe skupienie na drodze.Ja to do jeżdżenia jestem tak lewa,że mimo tego,że mam prawko to w ogóle autem nie jeżdżę i tak mi lepiej,przynajmniej nie jestem zagrożeniem na drodze :lol:

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   imbirowa 

• nielubieszpinaku.
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 5020
  • Rejestracja Wed, 27 Oct 10

Napisano 05 November 2010 - 11:20

Cytat

Zamyślimy się o tym jak nas bardzo wkurzają nasze miłości i stłuczka gotowa

chyba mówisz o sobie- tylko i wyłącznie. :D

mam prawo jazdy od 3 lat, i na swoim koncie tylko jeden wypadek. z mojej winy- i jestem tego świadoma. :D jednak nikt prócz mnie nie ucierpiał.

Cytat

Ja gdzieś słyszałam,że to jest tak,że kobiety potrafią wykonywać kilka czynności na raz,mogą jechać samochodem,oglądać krajobrazy w okół i jeszcze z kimś rozmawiać

a ja z doswiadczenia wiem , że : nie potrafie wykonywac kilku czynnosci na raz jadac samochodem. np rozmawianie przez telefon odpada, chyba ze przez zestaw sluchawkowy ale tez rzadko . ogladanie krajobrazow tez odpada :D szczerze mowiac jedna trasą jezdze dosc czesto i nie moge powiedziec ze znam ja na pamiec, bo nie znam :D
moge z kims rozmawiac byle to nie jest tylko monolog osoby siedzacej obok, bo to usypia.

Użytkownik imbirowa edytował ten post 05 November 2010 - 11:52

Internet skupia szaleńców.

Opcje tematu:

Strona 1 z 1