Z góry przepraszam za tytuł, nie wiedziałem jak mam ubrać to w słowa.
Otóż jest taka sprawa, że jestem pewien problem z pewnym administratorem pewnego forum. Administrator jest nie pełnoletni ma około 17 lat. Jest arogancki, dodam, że prowadzi dosyć duże forum. Ogólnie nie radzi sobie z forum, nie reaguje na skargi jak powinien, myśli, że wszystko mu wolno bo jest administratorem. Nie raz nie dwa mnie na forum tamtym forum przezywano pewnie wiecie o co chodzi bo na forach to nie jest rzadkość, ale mimo skarg administrator w ShoutBoxie sam nazywał mnie tłustym tutaj padł wulgaryzm. Nie da się mu nic wytłumaczyć albowiem z miejsca daje bana komus kto się mu przeciwstawia, niekoniecznie ta osoba złamała regulamin, ale sam fakt "postawił się". Widać, że nie radzi sobie z portalem. I tutaj rodzi się moje pytanie, jak kogoś takiego ograniczyć, bo to w sumie przemoc w internecie. Ja wiem, żeby się takimi rzeczami nie przejmować, ale ta farsa dłużej trwać nie powinna. Może są jakieś instytucje, które ograniczają takie aroganckie zachowania, ogólnie rzecz biorąc jak takiego niesfornego administratora doprowadzić do porządku.
Strona 1 z 1
Jak "udupić" administratora
Napisano 31 January 2010 - 16:41
Najprostszym sposobem jest po prostu "olanie" tamtego forum i po prostu nie wchodzenie na ich strony
. Pamietam taką "przygodę" z forum.. (kto chce się dowiedzieć z jakim, służę informacją na PW). Diabli wiedzą czemu dostałem tam warna za zamieszczanie linków (tu wszyscy wiedzą, że robię to dosyć często). Umotywowaniem było zdanie "linki to spam" 
Skończyło się na tym, że napisałem posta, co sądzę o tym, a do moda, który dał tego warna napisałem PW z treścią: pocałuj mnie w d
pę, baranie
i to w kilku językach.
Tobie radziłbym zrobić to samo.
Skończyło się na tym, że napisałem posta, co sądzę o tym, a do moda, który dał tego warna napisałem PW z treścią: pocałuj mnie w d
Użytkownik t.oskar edytował ten post 31 January 2010 - 16:43
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie