Forum Lagata.pl: This is it - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

This is it

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Naysha 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 20
  • Rejestracja Fri, 13 Nov 09

Napisano 14 November 2009 - 15:04

Film „This Is It” oferuje fanom Jacksona i wielbicielom muzyki na całym świecie rzadkie zakulisowe spojrzenie na wykonawcę, jego karierę i przygotowania do spektakularnego widowiska. Film zapewni kinomanom niezapomniane przeżycie zestawione z obszernym materiałem pokazującym szczegółowe przygotowania Jacksona do londyńskich koncertów.

Polecam wszystkim, po filmie zupełnie inne spojrzenie na twórczość Miachaela, nie byłam taką zagorzała fanką ale uwielbiam jego twórczość, film dał mi do myślenia co do jego śmierci. tyle dawał ludziom, pomagał jak tylko mógł i choć schorowany na próbach był w świetnej formie, to miał byc wielki show! a tu nagle taka wiadomośćsad.gif Moze to wszystko go przerosło, nie dawał juz rady...mogł sobie spokojnie żyć...

Załączone pliki

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   dzasminaaa 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 2
  • Rejestracja Sun, 21 Feb 10

Napisano 21 February 2010 - 00:34

Najnowsze filmy 2009/2010 do sciagniecia tylko u mnie! Nie masz czasu iśc do kina? Wbijaj na mojego chomika i pobieraj do woli!! Nowoości filmowe! Między innymi: Ciacho, Galerianki, Walentynki, This is it, Amerykańskie ciacho, To skomplikowane i wiele wiele innych!! Dodatkowo gotowe na wszystko sezon 6 z lektoorem! Zapraszam do pobierania :
www.chomikuj.pl/krln00/filmy

KLIK!

Opcje tematu:

Strona 1 z 1