Forum Lagata.pl: gdzie najtansze OC i AC? - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

• (7 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

gdzie najtansze OC i AC?

#41 Gość_julia21_*

• Grupa Goście

Napisano 01 December 2009 - 20:10

CYTAT(jak_wiatr @ 30.11.2009, 23:21) <{POST_SNAPBACK}>
Czytałam w Rzeczpospolitej, że dla nowych aut najtańsze OC ma PZU D.gif Wiedzieliście o tym?
Ja bym powiedziała, że nie zawsze to co się głośno promuje jako najtańsze jest ok.
Zwłaszcza jeśli firma istniej na rynku chwilę

Nie wiedziałam o tym, gazet nie czytam.Wole poszperac o takich rzeczach w necie. albo dowiedziec sie o nich na forum.

#42 Użytkownik nie jest zalogowany   jak_wiatr 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 61
  • Rejestracja Tue, 27 Oct 09

Napisano 01 December 2009 - 23:37

Ja za to telewizji nie oglądam smile.gif

#43 Użytkownik nie jest zalogowany   Gabik 

• Wtajemniczony
  • PipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 159
  • Rejestracja Tue, 10 Feb 09

Napisano 02 December 2009 - 09:38

Na stronie internetowej Rzeczpospolitej jest już to info smile.gif

#44 Użytkownik nie jest zalogowany   warsaw66 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 45
  • Rejestracja Fri, 13 Nov 09

Napisano 02 December 2009 - 15:57

Ładnie , ładnie z końcem roku PZU obala kolejne mity o sobie, duży plus za ofensywę produktową dobrej jakości tej jesieni.

#45 Użytkownik nie jest zalogowany   jak_wiatr 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 61

Napisano 03 December 2009 - 22:01

No, wcześniej była mocno zaniedbana, a teraz jest coraz lepiej

#46 Użytkownik nie jest zalogowany   dzambo 

• Wtajemniczony
  • PipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 147
  • Rejestracja Tue, 06 Oct 09

Napisano 03 December 2009 - 23:18

Jak jest coś jaśniej napisane to logiczne że lepiej się na to spojrzy jak strona www jest przejrzysta to nie zamknie się jej po 5 sekundach pobytu proste. To konieczna kosmetyka albo albo , co mi się podoba najbardziej to że nareszcie ludzie zaczynają dostrzegać że warto być miłym dla innych bo to się opłaca.

#47 Gość_julia21_*

• Grupa Goście

Napisano 04 December 2009 - 23:14

No ale wiecie jak to jest , człowiek po prostu jak widzi jakas reklame w TV to z ciekawosci wchodzi na strone i patrzy o co chodzi w tych nowosciach.

#48 Użytkownik nie jest zalogowany   dzambo 

• Wtajemniczony
  • PipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 147

Napisano 05 December 2009 - 13:55

No tak chociaż mało młodych ludzi ogląda teraz TV i o usługach ubezpieczycieli mogą się dowiedzieć głównie z internetu. Moim zdaniem i tak internet jest dużo bardziej wiarygodnym źródłem informacji niż telewizja.

#49 Gość_julia21_*

• Grupa Goście

Napisano 05 December 2009 - 19:40

CYTAT(dzambo @ 5.12.2009, 12:55) <{POST_SNAPBACK}>
No tak chociaż mało młodych ludzi ogląda teraz TV i o usługach ubezpieczycieli mogą się dowiedzieć głównie z internetu. Moim zdaniem i tak internet jest dużo bardziej wiarygodnym źródłem informacji niż telewizja.

Dokładnie , zwlaszcza ze telewizja jednak Tobie nie powie ze taka karta czy ubezpieczenie jest dobre.Oni tylko beda porównywac oferty.

#50 Użytkownik nie jest zalogowany   Gabik 

• Wtajemniczony
  • PipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 159

Napisano 07 December 2009 - 11:57

CYTAT(warsaw66 @ 2.12.2009, 14:57) <{POST_SNAPBACK}>
Ładnie , ładnie z końcem roku PZU obala kolejne mity o sobie, duży plus za ofensywę produktową dobrej jakości tej jesieni.

To nie tylko jesieni on tak od wiosny chyba się starają i tak mają już ponad 200 tych produktów, a oferta jest wciąż wzbogacana.

#51 Gość_julia21_*

• Grupa Goście

Napisano 07 December 2009 - 17:33

CYTAT(Gabik @ 7.12.2009, 10:57) <{POST_SNAPBACK}>
To nie tylko jesieni on tak od wiosny chyba się starają i tak mają już ponad 200 tych produktów, a oferta jest wciąż wzbogacana.

A tak na marginesie , to pokazcie która ostatnio z firm ubezpieczeniowych sie nie stara w tym temacie...kazda.

#52 Użytkownik nie jest zalogowany   Gabik 

• Wtajemniczony
  • PipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 159

Napisano 07 December 2009 - 17:39

No każda w jakiś tam sposób się stara, ale nie mają aż tyle do zaoferowania co PZU, nie oszukujmy się.

#53 Użytkownik nie jest zalogowany   jasnee 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 6
  • Rejestracja Mon, 07 Dec 09

Napisano 08 December 2009 - 02:37

Nie maja i nie będą mieć, PZU pracowała na taką markę i pozycję na rynku przez dziesiątki lat, tego nie da się ot tak z dnia na dzień osiągnąć.

#54 Użytkownik nie jest zalogowany   dzambo 

• Wtajemniczony
  • PipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 147

Napisano 08 December 2009 - 16:47

Nic co wymaga wysiłku nie da się osiągnąć w chwilę jak ze wszystkim na tym świecie na wszystko trzeba zapracować. Na zdrowe serce też więc ja wolę mieć AC i nie denerwować się w razie zdarzenia na drodze tongue.gif

#55 Gość_julia21_*

• Grupa Goście

Napisano 08 December 2009 - 20:03

CYTAT(dzambo @ 8.12.2009, 15:47) <{POST_SNAPBACK}>
Nic co wymaga wysiłku nie da się osiągnąć w chwilę jak ze wszystkim na tym świecie na wszystko trzeba zapracować. Na zdrowe serce też więc ja wolę mieć AC i nie denerwować się w razie zdarzenia na drodze tongue.gif

No ale pomyslcie sobie , gdyby te firmy tak ze soba nie rywalizowały ,chociazby jesli chodzi o oferty dla klientów ,to my potencjalni ubepieczyciele nic z tego bysmy nie mieli.

#56 Użytkownik nie jest zalogowany   dzambo 

• Wtajemniczony
  • PipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 147

Napisano 10 December 2009 - 14:10

Info do poczytania dla "miłośników ubezpieczeń" tongue.gif http://www.komunikacyjne.ubezpieczenie.com...rz/38,8155.html ale warto go przeczytać.

#57 Użytkownik nie jest zalogowany   jak_wiatr 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 61

Napisano 16 December 2009 - 15:56

No ładnie ładnie, oby tak dalej. My klienci możemy się tylko cieszyć z takich informacji D.gif

#58 Użytkownik nie jest zalogowany   dzambo 

• Wtajemniczony
  • PipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 147

Napisano 17 December 2009 - 18:03

Nawet jako nie klient warto się uzbroić w wiedzę tego kalibru wink.gif

#59 Gość_MarioB_*

• Grupa Goście

Napisano 18 December 2009 - 14:56

Ja szukając taniego pakietu wziołem pod uwagę 3 firmy : Mbank, Uniqa i Libert D... oczywiście najkorzystniejsze warunki dostałem w Uniqa:) Kochani negocjacje bardzo dużo dają uwierzcie mi!

#60 Użytkownik nie jest zalogowany   lucjaaan 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 2
  • Rejestracja Tue, 24 Nov 09

Napisano 18 December 2009 - 17:11

Najtańsze OC na rynku jakie znalazłem jest w AXA Direct, zresztą znajomi też mi mówili. Mało tego, ostatnio jechałem na wczasy i o 3.00 nad ranem siadła mi pompa paliwowa. Szybki telefon i holowanie gratis do najbliższego mechanika, nie wierzyłem za bardzo że tak szybko to można załatwić. wink.gif Dodatkowo AXA oferuje 50zł. obniżki na OC i 100zł. na AC jeżeli na ich stronie przy wpisywaniu danych do umowy wpiszecie czyjś numer polisy (niestety, mnie to ominęło, bo nie zwróciłem uwagi na tą opcję). Jeżeli ktoś nie ma znajomego w AXA podam mój numer- BA1211932/09 . Natomiast swój numer polisy można wykorzystać i polecić znajomym, zrobiłem tak raz i przysłali mi bon wartości 50zł. który mogę wykorzystać w wybranych sklepach. Naprawdę groszowe sprawy w porównaniu ze złodziejami z którymi miałem wcześniej podpisaną umowę. (!) Na stronie ubezpieczalni jest kalkulator który pomaga łatwo wyliczyć składkę, tańszej na rynku nie znalazłem!

Opcje tematu:

• (7 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostatnia »